Samsung Galaxy Note20 Ultra

Samsung Galaxy Note 20 Ultra screenprotector

De opvolger van de Samsung Galaxy Note 10 Plus; de Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Op zoek naar optimale bescherming voor het beeldscherm van jouw hagelnieuwe toestel? Bij Telefoonglaasje hebben we een Samsung Galaxy Note 20 Ultra screenprotector ontworpen die het volledige beeldscherm beschermt én de vingerafdrukscanner in het scherm ondersteunt. Door het geharde glas dat wel 9 keer sterker is dan normaal glas is het beeldscherm optimaal beschermt tegen val- en stootschade, zo voorkom je al snel honderden euro’s aan reparatie kosten. Kortom, een musthave voor iedere Galaxy Note 20 Ultra.

Waarom een Galaxy Note 20 Ultra tempered glass screenprotector?

Ben jij op zoek naar de ultieme bescherming voor je smartphone? Daar weten we bij Telefoonglaasje wel raad mee. Bij Telefoonglaasje vind je de beste screenprotector voor de Samsung Galaxy Note 20 Ultra. De Note 20 Ultra screen protector verminderd vingerafdrukken door de vet-afstotende coating en bedekt de volledige voorzijde van het scherm.

Hoe breng je nu de screenprotector aan op het scherm van je telefoon? Om te weten hoe het precies werkt, hebben we een instructievideo online. Waarom zou je gebruik maken van een screenprotector voor je telefoon? Dat is heel simpel, je wilt een screenprotector Samsung Galaxy Note 20 Ultra zodat je beeldscherm gered wordt als hij een keertje valt. ‘Blijft mijn display hierdoor intact?’, zal je je misschien afvragen. Het antwoord is ja, want de kracht van de val wordt verdeeld over je volledige scherm. Een gebarsten scherm zal jij dus niet snel krijgen. Het enige wat gebroken is, is wellicht je screen protector. Maar de kosten voor een nieuwe protector is vele malen goedkoper dan de kosten voor een nieuwe display. Wij weten wel waarvoor we zouden kiezen!

Voorkom barsten in het originele scherm en in de camera

Voor de Samsung Galaxy Note 20 Ultra vind je bij Telefoonglaasje zowel voor het scherm als voor de camera lens een screenprotector van gehard glas. Doordat de lens van de 20 Ultra erg groot is, is het verstandig extra bescherming aan te brengen. De camera screenprotector heeft geen invloed op de kwaliteit van de foto’s en is niet merkbaar in gebruik. Zo voorkom je al snel honderden euro’s aan reparatie kosten bij het laten vallen van jouw device.

Screenprotector Note 20 Ultra werkend met vingerafdruk

Op zoek naar een Galaxy Note 20 Ultra screenprotector waarbij je vingerafdruk blijft werken? Hoewel dit een probleem is bij veel screenprotectors heeft Telefoonglaasje hiervoor een oplossing. De Note 20 Ultra screenprotectors van Telefoonglaasje hebben speciale lijm rondom de sonische vingerscanner, hierdoor blijven de sonische golven werken en blijft jouw vingerafdruk na het aanbrengen van de screenprotector functioneren. Het enige wat je moet doen na het aanbrengen van de screenprotector is het opnieuw instellen van je vingerafdruk.

Tempered glass ofwel gehard glas

Onze screenprotectors zijn gemaakt van gehard glas. Dit geharde glas is gemaakt van uitstekende kwaliteit. Jij behoudt het super scherpe beeld op je telefoon en de helderheid blijft helemaal hetzelfde. Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze topbescherming? Bekijk online ons volledige assortiment.

Screen protector Galaxy Note 20 Ultra aanbrengen

Moeite met het plaatsen van een screenprotector op je Note 20 Ultra? Een glazen screenprotector van Telefoonglaasje aanbrengen is met de juiste instructies erg eenvoudig. Bovendien leveren we al onze Galaxy Note 20 Ultra screen protectors met een Telefoonglaasje cleaning kit en handige aanbrenginstructies! We hebben de belangrijkste stappen op een rijtje gezet.
1. Haal een doekje over de tafel, dit voorkomt opvliegende stofdeeltjes.
2. Maak het scherm grondig schoon met de meegeleverde Telefoonglaasje cleaning kit.
3. Breng de Note 20 Ultra screenprotector langzaam aan.
4. Wrijf het rondje bij de vingerafdruk sensor aan vanuit het midden naar de randen, gebruik hiervoor een pasje.
Bekijk ook onze video handleiding voor het beste resultaat. Ben je op zoek naar een Samsung Galaxy Note 20 screenprotector? We helpen je graag verder!