Samsung Galaxy S20 Ultra

Meer voor jouw Samsung Galaxy S20 Ultra

De beste Samsung Galaxy S20 Ultra screen protector

Natuurlijk wil je krassen en barsten in het scherm van je Galaxy S20 Ultra voorkomen. Door een kleine investering houdt je jouw Galaxy S20 Ultra al in nieuw staat. Benieuwd hoe? Kies dan voor een Galaxy S20 Ultra screenprotector van gehard glas. Door het sterke materiaal is het scherm optimaal beschermd tegen krassen, barsten en valschade. Daarnaast is de screenprotector eenvoudig te combineren met een hoesje voor de achterkant voor de beste bescherming bij vallen en stoten. Benieuwd naar wat we voor jouw S20 Ultra kunnen betekenen?

Tempered glass screenprotector voor Galaxy S20 Ultra

Een screenprotector van gehard glas wordt ook wel een tempered glass screenprotector genoemd. De Galaxy S20 Ultra tempered glass screen protector bestaat uit verschillende lagen waaronder een laag tempered glass, zo is het originele scherm optimaal beschermd. Geen invloed op het touchscreen zonder in te leveren op functionaliteit.

Waarom een tempered glass screen protector?

We kunnen tegenwoordig niet meer zonder onze smartphone. Een tempered glass screenprotector voorkomt krassen en ook barsten in het originele scherm. Bij een val op het scherm breekt niet het originele scherm maar het glas van de screenprotector. Zo bespaar je al snel honderden euro’s aan reparatiekosten én voorkom je bijbehorend ongemak.
1. Bescherming tegen krassen én barsten
2. Eenvoudig aan te brengen zonder bubbels
3. Verminderd zichtbare vingerafdrukken door vet-afstotende coating

Screen protector Galaxy S20 Ultra aanbrengen

Moeite met het aanbrengen van een screenprotector? Een glazen screenprotector aanbrengen is mét de juiste instructies zo gedaan! We hebben hieronder een paar tips op een rijtje gezet.
1. Vermijd een stoffige omgeving, haal eerst een vochtig doekje over de tafel.
2. Maak het scherm goed schoon, stofjes blijven zichtbaar onder de screenprotector.
3. Gebruik de uitsparingen, zoals de notch of camera, als referentiepunt.
Bekijk ook onze aanbreng video instructies. Daar leggen we stap voor stap uit hoe je een screenprotector aanbrengt. Heb je nog vragen over screenprotectors, onze experts staan voor je klaar!

Op zoek naar screenprotectors voor de Galaxy S20? Ook deze vind je bij Telefoonglaasje. De beste screenprotectors en hoesjes voor alle samsung smartphones.