Samsung Galaxy S22 Ultra

Meer voor jouw Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra Screenprotector

Bescherm je dure Samsung Galaxy S22 Ultra met een glazen screenprotector van Telefoonglaasje. Door gebruik te maken van de Samsung S22 Ultra screenprotector van gehard glas zorg je dat krassen en barsten in het beelsdcherm voorkomen worden. Hierdoor kun je met een gerust hart gebruik maken van je Samsung Galaxy S22 Ultra zonder je druk te maken over hoge reparatiekosten. De Samsung Galaxy S22 Ultra screenprotector is exact op maat gemaakt voor je smartphone. Het resultaat is optimale bescherming voor je smartphone.

Waarom een Galaxy S22 Ultra screenprotector kopen?

Hoge reparatiekosten en de ongemakken van een barst in het beeldscherm voorkomen, dat is het doel. Deze Samsung S22 Ultra screenprotector zorgt ervoor dat eventuele val- en stootschade opgevangen kan worden in plaats van dat het beeldscherm zelf defect raakt. De S22 Ultra screenprotector is heel eenvoudig aan te brengen en biedt direct optimale bescherming. Al met al is dit het ideale accessoire voor je smartphone.

Screenprotector S22 Ultra aanbrengen

Het installeren van de Samsung Galaxy S22 Ultra screenprotector is zeer eenvoudig. Deze screenprotector wordt geleverd met een installatietool. Dit is een hulpmiddel dat er voor zorgt dat de screenprotector perfect in het midden uitgelijnd wordt. Zo geeft de Samsung S22 Ultra screenprotector altijd een perfect resultaat en optimale bescherming.

1. Haal een doekje over de tafel waar je de screenprotector gaat aanbrengen.
2. Zorg dat je geen afleiding hebt tijdens het aanbrengen
3. Wees voorzichtig met stof
Nog meer tips lezen? Bekijk dan onze aanbreng instructie video’s.

Beschikbaar voor alle S22-serie modellen

Op zoek naar een screenprotector voor de Samsung Galaxy S22 of S22 Plus? Ook voor deze toptoestellen vind je de juiste accessoires bij Telefoonglaasje!

Samsung Galaxy S22 screenprotectors
Samsung Galaxy S22 Plus screenprotectors

Screenprotector voor S22 Ultra werkend met vingerafdruk

Het moeilijkst voor een glazen screenprotector is de speciale vingerafdrukscanner voor de Samsung Galaxy S22 Ultra. Gelukkig zorgt onze Samsung S22 Ultra screen protector ervoor dat deze naar behoren blijft functioneren. Indien de instructies zorgvuldig opgevolgd worden, merk je niets van de screenprotector bij het gebruik van je toestel. Wel is het belangrijk dat je allebei de folie lagen van de Samsung Galaxy S22 Ultra verwijderd voordat je de Samsung Galaxy S22 Ultra screenprotector aanbrengt. In de fabriek brengt Samsung namelijk 2 folie lagen aan op het beeldscherm, zie ook de volgende video: originele folie verwijderen.

Kennis, service en kwaliteit

Bij Telefoonglaasje vinden we kennis, service en kwaliteit van groot belang. Al onze Samsung Galaxy S22 Ultra producten worden uitgebreid getest op zowel bescherming als functionaliteit. Zo weet je zeker dat jouw Galaxy S22 Ultra screenprotector, hoesje of andere accessoire aan jouw wensen voldoet. Loop je toch tegen problemen aan? Dan stoppen we niet totdat jij tevreden bent. Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan staan de experts van onze klantenservice 5 dagen per week voor jou klaar.