Samsung Galaxy S22

Meer voor jouw Samsung Galaxy S22

De beste Samsung Galaxy S22 Screenprotector

Wil je je (nieuwe) Samsung Galaxy S22 optimaal beschermen tegen schade? De Telefoonglaasje Samsung Galaxy S22 screenprotector van gehard glas is hiervoor het ideale product. Doordat de Samsung S22 screenprotector is gemaakt van extreem sterk glas, kan deze een val of stoot van je smartphone opvangen. Het installeren van de Samsung S22 screenprotector is zeer eenvoudig met de meegeleverde instructies.

Waarom een Galaxy S22 screenprotector kopen?

Doordat het display van een Samsung Galaxy S22 zeer geavanceerd is, zijn reparatiekosten helaas erg hoog dit toestel. Met een gehard glazen Samsung S22 screenprotector voorkom je krassen en barsten in het display. Dit zorgt er voor dat je hoge reparatiekosten voorkomt en lang plezier kan hebben van je smartphone. Natuurlijk heeft de Samsung Galaxy S22 screenprotector geen invloed op de kwaliteit van het beeldscherm.

S22 Screenprotector van glas of plastic?

Zoek je een screenprotector voor de Samsung S22? Dan ben je bij Telefoonglaasje aan het juiste adres. We boost your device. Bij Telefoonglaasje vind je bovendien uitsluitend screenprotectors van glas, een screenprotector van plastic biedt namelijk niet de benodigde bescherming. Waar een display folie alleen bescherming biedt tegen oppervlakkige krassen, biedt een screenprotector van glas ook bescherming tegen val- en stootschade. Zo voorkom je reparatiekosten en weet je zeker dat je de juiste investering maakt. Bovendien is een screenprotector van glas fijner in gebruik en wordt het volledige scherm bedekt, zonder dat je de screenprotector ziet zitten. Wat wil je nog meer?

Het aanbrengen van een S22 screen protector

Een Samsung S22 screen protector aanbrengen kan iedereen. Deze screenprotector wordt geleverd met een installatie tool. Dit hulpmiddel zorgt er voor dat de screenprotector ten alle tijden perfect op het beelsdcherm komt. Daardoor geeft deze Samsung Galaxy S22 screenprotector altijd het perfecte resultaat.

1. Haal een doekje over de tafel waar je de screenprotector gaat aanbrengen.
2. Zorg dat je geen afleiding hebt tijdens het aanbrengen
3. Wees voorzichtig met stof
Nog meer tips lezen? Bekijk dan onze aanbreng instructie video’s.

Werkt de S22 screenprotector met de vingerprint scanner?

Onze Samsung Galaxy S22 screenprotector werkt natuurlijk ook met de vingerafdrukscanner. Hiervoor hoef je alleen de instructies op te volgen. Het is enorm belangrijk dat je de originele folie lagen allebei van het beeldscherm af haalt. In de fabriek zet Samsung namelijk 2 lagen op een nieuwe Samsung Galaxy S22. Indien deze allebei zijn verwijderd en onze glazen Samsung Galaxy S22 screenprotector volgens instructie is aangebracht, werkt alles perfect.

Kennis, service en kwaliteit

Bij Telefoonglaasje vinden we kennis, service en kwaliteit van groot belang. Al onze Samsung Galaxy S22 producten worden uitgebreid getest op zowel bescherming als functionaliteit. Zo weet je zeker dat jouw Galaxy S22 screenprotector, hoesje of andere accessoire aan jouw wensen voldoet. Loop je toch tegen problemen aan? Dan stoppen we niet totdat jij tevreden bent. Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan staan de experts van onze klantenservice 5 dagen per week voor jou klaar.