Samsung Galaxy S22

Samsung Galaxy S22 Screenprotector

Heb je net een gloednieuwe Samsung Galaxy S22 gekocht? Deze wil je natuurlijk zo lang mogelijk in de perfecte nieuwstaat houden. Dat is precies waar een Samsung Galaxy S22 screenprotector voor zorgt. Je voorkomt hiermee krassen, barsten en schade aan het beeldscherm van je Samsung Galaxy S22. Hierdoor worden zeer hoge kosten vermeden en kan je met een gerust hart gebruik maken van je nieuwe smartphone.

Waarom een Galaxy S22 screenprotector kopen?

De voornaamste rede om te kiezen voor een Samsung Galaxy S22 screenprotector is om dat je zuinig bent op je toestel. Hoge reparatiekosten en schade zijn natuurlijk erg vervelend. Met een glazen Samsung Galaxy S22 screen protector voorkom je dit. De screenprotector is ook nog eens super eenvoudig aan te brengen met de meegeleverde instructies en video handleiding.

Screenprotector S22 aanbrengen

Een Galaxy S22 screen protector aanbrengen is erg eenvoudig. Bovendien worden onze screenprotectors geleverd met heldere instructies zodat je precies weet wat je moet doen. Hieronder vind je enkele tips voor het succesvol aanbrengen van jouw screenprotector.
1. Haal een doekje over de tafel waar je de screenprotector gaat aanbrengen.
2. Zorg dat je geen afleiding hebt tijdens het aanbrengen
3. Wees voorzichtig met stof
Nog meer tips lezen? Bekijk dan onze aanbreng instructie video’s.

Screenprotector voor S22 in combinatie met vingerafdrukscanner

Sinds de Galaxy S10 gebruikt Samsung een ultrasone vingerafdrukscanner. Dit type scanner is wat ingewikkelder in combinatie met een glazen screenprotector. Gelukkig hebben wij de perfecte Samsung Galaxy S22 screenprotector die optimaal werkt met deze vingerafdrukscanner. De ultrasone geluidsgolven kunnen prime uitgelezen worden en de scanner zal, als de instructies goed worden opgevolgd, perfect functioneren.

Kennis, service en kwaliteit

Bij Telefoonglaasje vinden we kennis, service en kwaliteit van groot belang. De producten voor de Samsung Galaxy S22 worden eerst uitgebreid getest. Zodra deze aan onze kwaliteitseisen voldoen, bieden we deze pas aan in onze webshop. Hierdoor kunnen we optimale bescherming zonder afbreuk aan het design of gebruiksgemak van je toestel bieden.