Samsung Galaxy Xcover 6 Pro

Meer voor jouw Samsung Galaxy Xcover 6 Pro

Samsung Galaxy Xcover 6 Pro screenprotector

Samsung heeft weer een nieuwe versie van één van hun meest robuuste telefoons uitgebracht. Het gaat in dit geval om de Samsung Galaxy Xcover 6 Pro! Het toestel heeft net zoals zijn voorgangers een robuuste behuizing en een makkelijk vervangbare accu, maar is uiteraard uitgerust met betere specificaties. Eén van de verbeteringen is een groter display met hogere verversingssnelheid. Dit display wil je natuurlijk zo goed mogelijk beschermen! Daarom hebben wij hier bij Telefoonglaasje een Samsung Galaxy Xcover 6 Pro screenprotector die er perfect op past!

Waarom glas voor de Xcover 6 Pro?

Het voordeel van een Samsung Galaxy Xcover 6 Pro screenprotector van gehard glas is dat het beter beschermt tegen krassen en stoten dan een screenprotector van plastic. Ook heeft het een vet-afstotende coating waardoor jouw vingerafdrukken niet achterblijven op het display. Je vinger glijdt ook wat makkelijker over een glazen screenprotector, wat natuurlijk erg prettig is bij het bedienen van je smartphone.

Hebben jullie ook andere accessoires?

Ja! In het assortiment van Telefoonglaasje hebben wij onder andere ook laders en datakabels voor de Samsung Galaxy Xcover 6 Pro. Kijk dus gewoon rustig rond en mocht je vragen hebben over de accessoires dan kan je ze gerust aan ons stellen!

Kennis, kwaliteit & service

Bij Telefoonglaasje vinden we kennis, service en kwaliteit van groot belang. Al onze Xcover 6 Pro producten worden uitgebreid getest op zowel bescherming als functionaliteit. Zo weet je zeker dat jouw Samsung Galaxy Xcover 6 Pro screenprotector, hoesje of andere accessoire aan jouw wensen voldoet. Loop je toch tegen problemen aan? Dan stoppen we niet totdat jij tevreden bent. Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan staan de experts van onze klantenservice 5 dagen per week voor jou klaar. Ook als je toch accessoires zoekt voor een ander toestel zoals:

Samsung Galaxy Xcover Pro
Samsung Galaxy Xcover 5
Samsung Galaxy Xcover 4