Samsung Galaxy Xcover Pro

Meer voor jouw Samsung Galaxy Xcover Pro

Samsung Galaxy Xcover Pro screenprotector

We kunnen tegenwoordig niet meer zonder onze smartphone. Het is daarom extra vervelend als je telefoon beschadigd. Voorkom dat jouw Samsung Galaxy Xcover Pro beschadigd met behulp van Telefoonglaasje. Zo biedt onze Samsung Galaxy Xcover Pro screenprotector optimale bescherming tegen val- en stootschade en voorkom je krassen of barsten in het originele scherm. Bovendien zijn de Xcover Pro screen protectors van Telefoonglaasje vervaardigd uit gehard glas dat wel 9 keer sterker is dan normaal glas waardoor deze screenprotector betere bescherming biedt t.o.v. screenprotectors van andere merken.

Screenprotector Xcover Pro, wat zijn de voordelen?

Er zijn verschillende soorten screenprotectors. Er zijn screen protectors voor de Galaxy Xcover Pro van gehard glas én van plastic. Voor de beste bescherming raden wij een Galaxy Xcover screen protector van gehard glas aan. Door het geharde glas voorkom je dat het originele scherm beschadigd bij het laten vallen of stoten van je smartphone. De screenprotector breekt namelijk bij een val op het scherm waardoor de schok geabsorbeerd wordt en het originele scherm intact blijft. Hieronder hebben we enkele voordelen van een glazen Xcover screen protector opgesomd:
1. Voorkomt ook barsten in het scherm bij het laten vallen van je toestel,
2. Eenvoudig aan te brengen zonder luchtbellen.
3. Voorkomt vingerafdrukken door vet-afstotende coating.
4. Niet merkbaar in gebruik van de smartphone.

Galaxy Xcover Pro hoesje met screenprotector

Natuurlijk is je Xcover Pro niet optimaal beschermd met alleen een screenprotector. Om het toestel volledig te beschermen tegen schade van buitenaf raden wij het gebruik van een Galaxy Xcover Pro hoesje aan. De hoesjes in ons assortiment zijn ontworpen om perfect aan te sluiten op de randen van de screenprotector. De screenprotector blijft daardoor goed op zijn plek zitten zonder dat de aanraakgevoeligheid van het scherm wordt aangetast. Bekijk direct al onze Galaxy Xcover pro hoesjes en cases op deze pagina.

Kennis, kwaliteit & service

Telefoonglaasje staat voor kennis, kwaliteit en service. Met onze uitgebreide kennis over smartphones en de bescherming tegen schade voorkom we dat jouw Galaxy Xcover Pro beschadigd. Zo testen we al onze screenprotectors middels val en druktesten voor de optimale bescherming. Benieuwd naar wat we voor jouw smartphone kunnen betekenen? De experts van onze klantenservice helpen je graag verder!

Ben je op zoek naar een Galaxy Xcover 4s screenprotectors, ook deze vind je bij Telefoonglaasje. Heb je het oudere broertje? Ook voor de Samsung Galaxy Xcover 4 hebben we accessoires.