iPad Pro 2020 (11 inch)

iPad Pro 2020 (11 Inch) screenprotector kopen

Voor je nieuwe iPad Pro 2020 ben je natuurlijk op zoek naar de beste bescherming. Een screenprotector is dan een onmisbaar accessoire om samen met deze dure iPad te gebruiken. De kans dat je iPad Pro 2020 beschadigingen oploopt door bijvoorbeeld een val of stoot van het apparaat, wil je zo klein mogelijk maken. Dit kan door gebruik te maken van een gehard glazen screenprotector van Telefoonglaasje. De screenprotectors worden uitgebreid getest en precies op maat gemaakt voor je iPad zodat de pasvorm optimale bescherming bied aan je tablet.

iPad Pro 2020 screenprotector van gehard glas

Waarom zou je een screenprotector aanbrengen op je nieuwe iPad, vraag je je misschien af. Dit is eenvoudig uit te leggen doordat een reparatie enorm duur is. Door het gebruik van een screenprotector is de kans op schade aan het beeldscherm, en de bijbehorende kosten, aanzienlijk lager. Op die manier zorgen onze producten er voor dat je met een gerust hart gebruik kan maken van je iPad zonder je zorgen te hoeven maken over ongelukjes. De iPad Pro 2020 screenprotector is voorzien van een oleofobe coating, dit zorgt er voor dat vingerafdrukken en ander vuil zich minder goed kunnen hechten aan het beeldscherm.

Een iPad screenprotector aanbrengen en verwijderen

Een iPad Pro 2020 screen protector installeren is erg eenvoudig met de bijgeleverde instructies. Dit in combinatie met de cleaningkit, zorgt ervoor dat de screenprotector netjes en stofvrij op het scherm van jouw iPad Pro 2020 komt te zitten. We hebben de belangrijkste stappen voor je op een rij gezet.

1. Haal een doekje over de tafel, zo voorkom je rond dwarrelende stofjes.
2. Maak het scherm goed schoon, verwijder de laatste stofjes met de meegeleverde duststicker.
3. Verwijder de folie van de screenprotector met de plaklaag naar beneden eng breng vervolgens langzaam aan.
4. Wrijf de screenprotector vervolgens aan met het meegeleverde microvezel doekje.

Mocht je de screenprotector willen verwijderen dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Til voorzichtig een hoekje omhoog en blijf deze verder optillen tot de screenprotector in zijn geheel los komt.

Kennis, service en kwaliteit

Door onze jarenlange ervaring hebben we de kwaliteit van onze iPad Pro 2020 screenprotectors erg goed weten te maken. Hierdoor is je iPad extra beschermd en zal de screenprotector je beeldscherm optimaal behoeden voor val en/of stootschade.