Xiaomi Mi Note 10 Pro

Xiaomi Mi Note 10 Pro screenprotector

Op zoek naar de beste manier om beschadigingen aan het scherm van je Xiaomi smartphone te voorkomen én zie je door de bomen het bos niet meer? Wij helpen je graag verder. Natuurlijk wil je schade voorkomen, repareren van het beeldscherm kan namelijk al snel honderden euro’s kosten. Met een Xiaomi Mi Note 10 Pro screenprotector van gehard glas is dit te voorkomen. De Telefoonglaasje Xiaomi screenprotectors zijn extreem sterk en bestaan uit drie lagen waaronder een laag gehard glas. Voor optimale bescherming tegen val- en stootschade.

De beste Xiaomi Mi Note 10 Pro screenprotector

Je hebt vaak veel geld uit gegeven aan jouw smartphone, daarom wil je schade kosten wat kost voorkomen. Bij Telefoonglaasje vind je alleen de beste Xiaomi Mi Note 10 Pro screen protector van glas. Gemaakt van gehard glas dat wel 9 keer sterker is dan normaal glas voorkom je barsten bij het laten vallen van je smartphone. Doordat de screenprotector de schok absorbeert en zelf breekt blijft het originele scherm intact. Bovendien worden onze screen protectors geleverd met duidelijke instructies, zo weet je zeker dat jouw screenprotector goed op het scherm zit.

Waarom een Mi Note 10 Pro screen protector van glas?

Waarom kiezen voor een glazen screenprotector als er ook andere alternatieven beschikbaar zijn? Het antwoord op deze vraag is eenvoudig te beantwoorden. Waar een plastic screenprotector alleen bescherming biedt tegen krassen, zorgt een glazen screenprotector er ook voor dat het scherm intact blijft na een val. Bovendien voelt een glazen screenprotector gladder aan waardoor je nauwelijks door hebt dat er iets op het scherm zit. Kortom, voor optimale bescherming kies je voor een screenprotector van gehard glas.

Boost your device

Bij Telefoonglaasje staan we voor kennis, kwaliteit en service. We doen er alles aan om onze klanten te voorzien van de beste producten en zijn continue bezig met het verbeteren van onze bescherming. Benieuwd wat wij voor jouw smartphone kunnen betekenen? Onze experts staan 5 dagen per week klaar om al jouw vragen te beantwoorden.