Apple AirTag

Apple Airtag sleutelhanger van Telefoonglaasje

De Apple Airtag is een handig hulpmiddel om te gebruiken wanneer jij je spullen bent kwijtgeraakt. Dit komt door de nieuwe techniek van Apple die erg nauwkeurig kan de locatie van jouw Airtag kan bepalen.
De Airtag is voor veel verschillende doeleinden te gebruiken, maar de Airtag houder bepaalt waarvoor je hem nou echt gaat gebruiken. Je gebruikt de Airtag sleutelhanger bijvoorbeeld voor het tracken van je tas of laptophoes, de sticky Airtag houder kan gebruikt worden om op bijvoorbeeld je laptop of portemonnee te plakken maar je kan deze natuurlijk ook aan de binnenkant van je tas plakken.
Het is verstandig om een van de Airtag sleutelhanger of houders te gebruiken om te voorkomen dat de Airtag uit je portemonnee of tas valt. Wanneer je in de buurt bent van je spullen verbonden aan de Airtag, maakt de sensor contact met je iPhone of iPad.

Apple Airtag hoesje

Een Airtag is niet alleen handig om te gebruiken bij het terugvinden van kleinere spullen zoals je sleutels of portemonnee, maar het kan ook handig zijn voor een vervoermiddel zoals je auto of fiets. Iedereen die veel gebruik maakt van de auto of fiets is het wel eens overkomen dat het moeilijk was om nou goed te herinneren waar je deze had geparkeerd. Met een Airtag weet je deze altijd terug te vinden. In het ergste geval wanneer je auto of fiets gestolen wordt heb je dus ook nog de mogelijkheid om deze aan de hand van de Airtag terug te vinden.
Het is natuurlijk ook mogelijk om een Airtag hanger aan de kleren van je kind te bevestigen, zo zorg je ervoor dat je altijd weet waar ze zijn als je ze zoekt. Daarnaast is het helemaal geen slecht idee om een Airtag houder aan de halsband van je huisdier te bevestigen, het kan namelijk zomaar gebeuren dat je hond of kat er vandoor gaat op het moment dat de voordeur open is of dat ze een ander dier zien. In dit geval is het bijzonder handig om te kunnen traceren waar jouw huisdier uithangt! Maak daarom gebruik van een Apple Airtag hanger.

Apple Airtag hanger, onmisbaar!

De Airtag houder is een onmisbare toevoeging wanneer jij gebruik maakt van een Apple Airtag. Zonder Airtag hoesje is de kans aanwezig dat de Airtag uit je tas valt en je er dus uiteindelijk niks aan hebt. Ook is de Airtag sleutelhanger onmisbaar omdat je hiermee je Airtag aan je sleutelbos kan maken, zo is het afgelopen met het kwijtraken van jouw sleutels!
Het kan je tijdens het reizen zomaar overkomen dat je je bagage kwijtraakt, dit is vanaf nu verleden tijd. Bevestig een Airtag houder aan je koffer of tas en je vindt je bagage altijd weer terug. Of je nu je tas achterin de taxi laat liggen of of je koffer op een ander vliegveld ligt, je vindt je bagage altijd weer terug.

Apple Airtag case, de oplossing

Nooit meer kostbare spullen kwijtraken? De oplossing voor het terugvinden van al jouw belangrijke spullen is de Airtag. Bij de Apple Airtag ontbreekt er een gaatje in de tracker zelf waardoor het onmogelijk is om deze ergens aan vast te maken, in tegenstelling tot sommige andere trackers. Daardoor is het bijna noodzakelijk om voor iedere tracker een Airtag hoesje aan te schaffen. Gebruik bijvoorbeeld de sticky Airtag case voor je laptop of in de binnenkant van je tas, de Airtag sleutelhanger voor je sleutelbos en de Airtag halsband voor het terugvinden van je huisdieren. Kortom, met een Airtag in combinatie met een van de hoesjes, hangers of sticky cases raak jij jouw waardevolle spullen niet meer kwijt. Of dit nu om je auto, sleutels of tas gaat. Het kwijtraken van jouw kostbare spullen is vanaf nu verleden tijd!

Telefoonglaasje, Boost your device

Telefoonglaasje staat voor kennis, service en kwaliteit. Onze Airtag houders zijn uitgebreid getest om jouw Airtag te beschermen en niet kwijt te kunnen raken! Heb jij vragen over een product of ontvang je graag tips van onze experts? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.