OnePlus Nord CE 5G

Meer voor jouw OnePlus Nord CE 5G

OnePlus Nord CE 5G screenprotector

Het nieuwste toestel van OnePlus is uit, de OnePlus Nord CE 5G. Voor deze telefoon hebben wij een screenprotector ontworpen om jouw OnePlus optimaal te beschermen. Je kan bij Telefoonglaasje een OnePlus Nord CE 5G screenprotector kopen en dan ontvang je jouw tempered glass screenprotector morgen al in huis. Dit is de ideale manier om schade te voorkomen aan het scherm van jouw telefoon.

De beste OnePlus Nord CE 5G screen protector

Bij Telefoonglaasje ben je aan het juiste adres voor ultieme bescherming voor je smartphone! De hoesjes van Telefoonglaasje passen perfect in combinatie met onze screenprotectors. Na het aanbrengen van de screen protector reageert het touchscreen nog even snel op aanrakingen, de screenprotector doet geen afbreuk aan de touch-functie.

OnePlus Nord CE 5G tempered glass

Iedereen kan een screenprotector op het beeldscherm van zijn telefoon aanbrengen maar dit vereist wel enige concentratie. Daarom hebben wij een handige instructievideo online staan om het aanbrengen van de screenprotector gemakkelijker te maken. De voornaamste reden om gebruik te maken van een screenprotector is omdat je wil dat je originele beeldscherm intact blijft na een val, maar een screenprotector voorkomt ook dat dat er geen krasjes op je originele beeldscherm komen in de dagelijkse omgang.
Onze screen protector is gemaakt van extreem sterk gehard glas dat wel 9 keer sterker is dan normaal glas. Dit zorgt er voor dat de kracht bij een val van je OnePlus Nord CE 5G wordt verdeeld over het volledige scherm waardoor het originele scherm niet zal barsten. Hierbij zal hooguit de screen protector breken wat vele malen voordeliger is dan een nieuw scherm moeten aanschaffen.

Voorkomt barsten in het originele scherm

Er is niets zo vervelend als een barst in je scherm, hierdoor is het mogelijk dat sommige touchscreen functies niet meer beschikbaar zijn. Om dit te voorkomen is een screenprotector van Telefoonglaasje onmisbaar. Naast screenprotectors voor de OnePlus, beschikt Telefoonglaasje ook over screenprotectors voor andere merken zoals: Apple, Samsung en Huawei. Het komt immers vaak voor dat je telefoon valt of beschadigt en daarom is het van belang om te zorgen voor preventieve bescherming van je beeldscherm.

Tempered glass ofwel gehard glas

De screenprotectors van Telefoonglaasje zijn gemaakt van gehard glas. Dit geharde glas is van uitstekende kwaliteit en zorgt er ook nog eens voor dat jij het haarscherpe beeld van je telefoon behoudt terwijl je helderheid gelijk blijft met een screenprotector er op. Ben jij intussen nieuwsgierig geworden naar deze superbescherming? Neem dan een kijkje in ons online assortiment.

OnePlus Nord CE 5G screen protector aanbrengen

Moeite bij het plaatsen van een screenprotector op je OnePlus Nord CE 5G? Met de juiste instructies is het aanbrengen van een glazen screenprotector van Telefoonglaasje erg eenvoudig. Bovendien worden alle OnePlus Nord CE 5G screen protectors geleverd met duidelijke instructies en een Telefoonglaasje cleaning kit! We hebben de belangrijkste stappen hieronder voor jou op een rijtje gezet.

1. Haal een doekje over de tafel, dit voorkomt stofdeeltjes die opvliegen.
2. Maak het scherm grondig schoon met de meegeleverde display cleaning kit.
3. Breng de screenprotector aan en wrijf de overgebleven luchtbellen met het doekje naar de randen.

Bekijk ook onze video handleiding voor het beste resultaat. Ben je op zoek naar een OnePlus Nord N10 5G screenprotector, OnePlus Nord N100 screenprotector, of een OnePlus Nord screenprotector? We helpen je graag verder!