iPhone 8 Plus

Meer voor jouw iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus screenprotector

De iPhone 8 Plus is samen met de iPhone 8 de opvolgers van de iPhone 7 en 7 Plus. Doordat de iPhone 8 Plus groter is, is het scherm automatisch ook een stuk groter. Dit is natuurlijk erg mooi, maar de kans op schade aan het scherm is dan ook groter. Het is dan verstandig om het scherm van dit toestel goed te beschermen om zo schade te voorkomen. Bij Telefoonglaasje.nl koop je een iPhone 8 Plus screenprotector van gehard glas, die je toestel optimaal beschermt tegen val- en stootschade.

iPhone 8 Plus screenprotector online kopen

Het beeldscherm van de iPhone 8 Plus is waarschijnlijk een van de meest breekbare onderdelen van het toestel. Het is dan ook aan te raden om het scherm goed te beschermen tegen krassen, of nog erger, barsten in het scherm. Je kunt dit natuurlijk wel laten maken, maar je zit niet te wachten op die hoge reparatiekosten. Deze kosten kun je voorkomen door gebruik te maken van een glazen iPhone 8 Plus screenprotector. De exclusieve screenprotector van Telefoonglaasje.nl bestaat uit 3 lagen die erg sterk zijn. Hierdoor zal de screenprotector de impact van de val goed op kunnen nemen en zal het scherm van je iPhone zo min mogelijk beschadigd raken. De screenprotector van glas kan eenvoudig worden aangebracht op het scherm van de iPhone 8 Plus. Zo is je scherm beschermt tegen krassen en schade, vermindert het vingerafdrukken en blijft het scherm van de iPhone 8 Plus altijd helder.

Kwaliteit en service

Wil jij het scherm van jouw iPhone 8 Plus optimaal beschermen? Kies dan voor een glazen screenprotector van Telefoonglaasje.nl. De kracht van Telefoonglaasje.nl zit niet alleen in de sterke glazen screenprotectors die wij aanbieden, maar ook in een goede service. Wij doen er dan ook alles aan om de glazen screenprotectors zo snel mogelijk bij jou te leveren. Niet voor niets hanteren wij de regel: voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden. Daarnaast krijg je 30 dagen bedenktijd voor het geval als iets niet klopt.

Telefoonglaasje.nl is dé plek voor al jouw screenprotectors. Naast de iPhone 8 Plus screenprotector beschikken wij ook over een breed scala aan glazen bescherming voor andere telefoonmerken, maar ook iPhone 8 screenprotectors. Bekijk het gehele assortiment van Telefoonglaasje.nl

Bekijk de iPhone 6 screenprotectors
Bekijk de iPhone 8 screenprotectors
Bekijk de iPhone Xs screenprotectors