Xiaomi Mi 11 Ultra

Xiaomi Mi 11 Ultra screen protector

Het nieuwste model van Xiaomi is beschikbaar. De Xiaomi Mi 11 Ultra. Wanneer je nu een Xiaomi Mi 11 Ultra screen protector bestelt dan ontvang je jouw glasharde bescherming morgen al in huis. Deze screenprotector is gemaakt van extreem sterk gehard glas en is wel 9 keer sterker dan normaal glas. Hiermee voorkom je op een makkelijke manier schade aan je originele scherm na het vallen van je telefoon. Een musthave dus voor je Xiaomi Mi 11 Ultra.
Een Xiaomi Mi 11 Ultra screenprotector van Telefoonglaasje zorgt ervoor dat jouw beeldscherm optimaal beschermd wordt terwijl dit niet ten koste gaat van de functionaliteit van het scherm. Ook is er in het ontwerp rekening gehouden met het formaat, de screenprotector is haast onzichtbaar en verkleint het beeldscherm niet.

Xiaomi Mi 11 Ultra tempered glass screenprotector

Wil jij jouw Xiaomi Mi 11 Ultra beeldscherm voorzien van optimale bescherming? Dan heeft Telefoonglaasje waar jij naar op zoek bent! Je vindt bij Telefoonglaasje de beste en sterkste screenprotector voor de Xiaomi Mi 11 Ultra. De Xiaomi Mi 11 Ultra screenprotector is zo ontworpen dat deze perfect op het display van jouw Xiaomi past. Deze screen protector is bestendig tegen krassen en heeft een hoge hardheid.
De Xiaomi Mi 11 Ultra is een kostbare telefoon dus je wil er alles aan doen om val- en stootschade aan dit toestel te voorkomen. Een Xiaomi Mi 11 Ultra tempered glass screenprotector beschermt je mobiele telefoon optimaal. Naast screenprotectors voor het merk Xiaomi, hebben we ook screenprotectors voor andere merken als Samsung, Apple, OnePlus en Huawei.

Voorkomt barsten in het originele scherm

Er is niets zo vervelend als een gebroken of beschadigd scherm. Een ongelukje komt wel eens voor en zit in een klein hoekje, terwijl dit niet eens je eigen schuld is. Het is dan erg prettig als je beeldscherm beschermt is. Met een Xiaomi Mi 11 Ultra screenprotector van Telefoonglaasje zorg je ervoor dat je beeldscherm optimaal beschermt is terwijl dit nagenoeg onzichtbaar is. Met een screen protector van Telefoonglaasje voorkom je hoge reparatiekosten van een nieuw scherm en hierdoor kan je zo lang mogelijk genieten van een strak beeldscherm.
Bij het ontwerpen van de screen protector is er natuurlijk rekening gehouden met de uitsparing voor de selfie-camera, daardoor kan je jouw selfie-camera zonder problemen blijven gebruiken terwijl jouw beeldscherm optimale bescherming heeft tegen val- en stootschade.

Boost your device

Onze screenprotectors zijn speciaal zo ontworpen om jouw beeldscherm optimale bescherming te bieden bij een vorm van schade. Daarbij vinden wij het erg belangrijk om jou van persoonlijk advies te voorzien. Heb je vragen of loop je toch nog tegen problemen aan? Neem dan gerust contact met ons op want wij zijn niet tevreden totdat jij dat bent!

Screen protector Xiaomi Mi 11 Ultra aanbrengen

Moeite bij het plaatsen van een screenprotector op het scherm van je Xiaomi Mi 11 Ultra? Met de juiste instructies is het aanbrengen van een glazen screenprotector van Telefoonglaasje erg eenvoudig. Bovendien worden alle Xiaomi Mi 11 Ultra screen protectors geleverd met duidelijke instructies en een Telefoonglaasje cleaning kit! We hebben de belangrijkste stappen hieronder voor jou op een rijtje gezet.

1. Haal een doekje over de tafel, dit voorkomt stofdeeltjes die opvliegen.
2. Maak het scherm grondig schoon met de meegeleverde display cleaning kit.
3. Breng de screenprotector aan en wrijf de overgebleven luchtbellen met het doekje naar de randen.

Bekijk ook onze video handleiding voor het beste resultaat. Ben je op zoek naar een Xiaomi Mi 11 screenprotector, Xiaomi Mi 11i screenprotector, of een Xiaomi Mi 11 Lite screenprotector? We helpen je graag verder!