iPhone 13 Mini

Meer voor jouw iPhone 13 Mini

Screenprotector iPhone 13 Mini van Telefoonglaasje

De gloednieuwe iPhone 13 Mini is beschikbaar. De opvolger van de iPhone 12 Mini, een compact toestel dat beschikt over nagenoeg dezelfde specificaties als een iPhone 13. Het scherm van de iPhone 13 Mini heeft een veel hogere ververssnelheid dan de iPhone 12 Mini. Dit merk je bijvoorbeeld bij het spelen van games en het bekijken van video’s. De pixels in het scherm worden twee keer zo vaak ververst en dit levert een vloeiender beeld op.
Wanneer je de eigenaar bent van deze gloednieuwe telefoon is het natuurlijk erg belangrijk dat je deze ook optimaal beschermt om hoge reparatiekosten te voorkomen. Bij Telefoonglaasje vind je een uitgebreid assortiment aan iPhone 13 Mini screenprotectors. Onze screen protectors beschermen optimaal tegen val- en stootschade om een een gebroken beeldscherm te voorkomen.

De iPhone 13 Mini screen protectors van Telefoonglaasje zijn gemaakt van extreem sterk gehard glas. Dit glas is tot wel 9 keer sterker dan normaal glas en voorkomt schade aan het originele scherm bij het laten vallen of stoten van je iPhone. Dit glas bestaat uit meerdere lagen van onder meer gehard glas. De folie die is aangebracht over het glas zorgt er voor dat je bij een gebroken screenprotector geen last hebt van scherven.

iPhone 13 Mini screen protector

Ben jij op zoek naar de ultieme bescherming voor jouw gloednieuwe iPhone 13 Mini? Dan ben je bij Telefoonglaasje aan het juiste adres. We hebben voor deze nieuwe smartphone een screenprotector ontworpen om jouw iPhone 13 Mini optimaal te beschermen. Deze screenprotector iPhone 13 Mini past perfect op het beeldscherm van je iPhone, is krasbestendig en heeft een hoge hardheid.

Alle iPhone 13 Mini screen protectors van Telefoonglaasje passen perfect in combinatie met een iPhone 13 Mini hoesje. Je maakt hier gebruik van om je telefoon optimaal te beschermen zonder dat het afbreuk geeft aan de functionaliteit van je iPhone.

iPhone 13 Mini tempered glass screen protector aanbrengen

Je vraagt je vast af: hoe breng ik nu de screenprotector foutloos aan op het scherm van mijn telefoon? Om te weten hoe je dit het beste kan doen, hebben we een superhandige instructievideo online staan.
Waarom maak je gebruik van een screenprotector voor jouw iPhone 13 Mini? Het antwoord hierop is simpel, je wilt gebruik maken van een screenprotector zodat jouw originele beeldscherm intact blijft na een val. De screenprotector verdeelt de kracht van de val over je volledige scherm, hierdoor breekt hooguit de screen protector waardoor jouw scherm onbeschadigd zal blijven. Hiermee bespaar je de kosten voor een reparatie van een nieuw beeldscherm terwijl de kosten voor een nieuwe Telefoonglaasje screenprotector vele malen goedkoper zijn. Wij weten wel welke keuze we zouden maken!

Screenprotector iPhone 13 Mini aanbrengen

Moeite bij het plaatsen van een screenprotector op het scherm van je iPhone 13 Mini? Met de juiste instructies is het aanbrengen van een glazen screenprotector van Telefoonglaasje erg eenvoudig. Bovendien worden alle iPhone 13 Mini screen protectors geleverd met duidelijke instructies en een Telefoonglaasje cleaning kit! We hebben de belangrijkste stappen hieronder voor jou op een rijtje gezet.

1. Haal een doekje over de tafel, dit voorkomt stofdeeltjes die opvliegen.
2. Maak het scherm grondig schoon met de meegeleverde display cleaning kit.
3. Breng de screenprotector aan en wrijf de overgebleven luchtbellen met het doekje naar de randen.

Bekijk ook onze video handleiding voor het beste resultaat. Ben je op zoek naar een iPhone 13 Pro screenprotectors
iPhone 13 screenprotectors
iPhone 13 Pro Max screenprotectors