OPPO Find X3 Neo

OPPO Find X3 Neo screen protector

De OPPO Find X3 Neo is het toestel wat tussen de OPPO Find X3 Lite en X3 Pro in zit qua specificaties. De OPPO Find X3 Neo heeft een gebogen scherm ter grootte van 6,5 inch en dit beeldscherm oogt haarscherp dankzij de full-hd-resolutie. Hiernaast heeft de OPPO Find X3 Neo een AMOLED-display, dit geeft mooiere kleuren dan een lcd-scherm.
Je wil natuurlijk maximaal gebruik kunnen blijven maken van dit haarscherpe beeldscherm dus daarom is het van belang dat je deze optimale bescherming geeft. Onze OPPO Find X3 Neo screen protector is speciaal ontworpen om het scherm van Edge tot Edge te bedekken. Deze screenprotector is gemaakt van gehard glas dat tot wel 9 keer sterker is dan normaal glas. Op deze manier is het beeldscherm van je telefoon optimaal beschermd tegen val- of stootschade.

Screen protector OPPO Find X3 Neo

Ben jij op zoek naar de ultieme bescherming voor je smartphone? Dan ben je bij Telefoonglaasje aan het juiste adres. Je vindt bij Telefoonglaasje de beste screenprotector voor de OPPO Find X3 Neo. Onze OPPO Find X3 Neo screenprotector past perfect op het beeldscherm en bedekt van rand tot rand.
Hoe breng je nu het beste een screenprotector aan op het scherm van je telefoon? Om er achter te komen hoe dit precies werkt, hebben wij een handige instructievideo online staan. Waarom zou je gebruik maken van een screenprotector voor je telefoon? Het antwoord hierop is heel simpel, je wil gebruik maken van een OPPO Find X3 Neo screen protector zodat je originele beeldscherm gered wordt als hij een keertje valt. Deze protector beschermt ook tegen stootschade of krasjes. Je vraagt je misschien af of je display hierdoor intact blijft, het antwoord hierop is ja, want bij een val wordt de kracht verdeeld over het volledige scherm. Hooguit zal de screenprotector barsten terwijl je originele beeldscherm intact blijft. De screen protector vervangen is natuurlijk vele malen goedkoper dan het originele beeldscherm.

OPPO Find X3 Neo tempered glass

Onze screenprotectors zijn gemaakt van gehard glas. Dit geharde glas is van uitstekende kwaliteit. Hierdoor behoud je het superscherpe beeld op je telefoon en de helderheid blijft onaangetast. Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze super bescherming? Bekijk dan online ons volledige assortiment!
Met een screenprotector van Telefoonglaasje houd jij je originele beeldscherm intact en kan je hier optimaal gebruik van blijven maken. Naast screenprotectors voor de OPPO, hebben we ook screen protectors voor andere merken zoals: Apple, Samsung, Huawei en OnePlus.

Screen protector OPPO Find X3 Neo aanbrengen

Moeite bij het plaatsen van een screenprotector op het scherm van je OPPO Find X3 Neo? Met de juiste instructies is het aanbrengen van een glazen screenprotector van Telefoonglaasje erg eenvoudig. Bovendien worden alle OPPO Find X3 Neo screen protectors geleverd met duidelijke instructies en een Telefoonglaasje cleaning kit! We hebben de belangrijkste stappen hieronder voor jou op een rijtje gezet.

1. Haal een doekje over de tafel, dit voorkomt stofdeeltjes die opvliegen.
2. Maak het scherm grondig schoon met de meegeleverde display cleaning kit.
3. Breng de screenprotector aan en wrijf de overgebleven luchtbellen met het doekje naar de randen.

Bekijk ook onze video handleiding voor het beste resultaat. Ben je op zoek naar een OPPO Find X3 Pro screenprotector, OPPO Find X3 Lite screenprotector, of een OPPO Reno 4 Pro screenprotector? We helpen je graag verder!