OnePlus 8

Meer voor jouw OnePlus 8

OnePlus 8 screenprotector

Het schitterende scherm van jouw gloednieuwe OnePlus 8 beschermen, tegen krassen en andere beschadigingen? Daar helpen wij je graag bij. Voor optimale val- en stootschade kies je voor een OnePlus 8 screenprotector van gehard glas. Deze screenprotectors zijn gemaakt van extreem sterk gehard glas en absorberen de schok bij het laten vallen van je OnePlus 8. Kortom, een musthave als je jouw OnePlus 8 optimaal wilt beschermen tegen val- en stootschade.

Waarom een OnePlus 8 screenprotector kopen?

Waarom zou je een OnePlus 8 screenprotector kopen van gehard glas als er ook andere alternatieven beschikbaar zijn? Het antwoord op deze vraag is simpel. Waar plastic alternatieven alleen bescherming bieden tegen oppervlakkige krassen biedt een screenprotector van gehard glas ook bescherming tegen valschade. Zo voorkomt een glazen screenprotector dat het originele scherm beschadigd bij het laten vallen van je OnePlus 8 en voorkom je al snel honderden euro’s aan reparatiekosten.

De beste OnePlus 8 screenprotector

Bij Telefoonglaasje vind je maar één screenprotector voor de OnePlus 8. Hoewel er meerdere varianten mogelijk zijn bieden wij jou alleen de beste. Deze screenprotector is gemaakt van extreem sterk gehard glas en bedekt door de Edge to Edge pasvorm het volledige scherm. Zo weet je zeker dat het scherm van jouw OnePlus 8 goed beschermd is. Bovendien wordt deze screenprotector geleverd met duidelijke aanbrenginstructies en schermreinigingsdoekjes waardoor het aanbrengen erg eenvoudig is.

Voorkom hoge reparatiekosten

Hoewel een screenprotector van gehard glas voldoende bescherming biedt voor het beeldscherm, is het beschermen van het frame ook cruciaal. Voor optimale bescherming kies je voor een OnePlus 8 hoesje in combinatie met een glazen screenprotector. Zo weet je zeker dat jouw smartphone goed beschermd is bij een eventuele val. Zo bespaar je al snel honderden euro’s aan reparatiekosten.

Kennis, kwaliteit en service

Bij Telefoonglaasje vind je uitsluitend de beste bescherming voor jouw OnePlus. Zo zijn al onze screenprotectors, hoesjes en accessoires uitgebreid getest op verschillende punten om jou optimale bescherming te garanderen. Kan je geen keuze maken of je heb je vragen bij jouw zoektocht naar de juiste bescherming? De experts van onze klantenservice staan 5 dagen per week klaar om al jouw vragen te beantwoorden.