Huawei P10

Huawei P10 screenprotector

De Huawei P10 is de verbeterde variant van de P9. De smartphone is zeer populair door dubbele Leica-camera aan de achterkant die beschikt over maar liefst 20 megapixels.  De Huawei P10 is ook gewild door het beeldscherm dat bestaat uit 5.1 inch, met behulp van de slimme software is het dus ook mogelijk om het scherm te splitsen. Hierdoor kun je twee apps tegelijkertijd bedienen. De keerzijde van het grote beeldscherm is dat de Huawei P10 ook zeer gevoelig is. Telefoonglaasje biedt daarom sterke, glazen screenprotector aan. De goedkope Huawei P10 screenprotector beschermt jouw toestel tegen krassen, deuken en andere soorten schade. Het glas is gemaakt van de best kwaliteit waardoor het vingerafdrukken vermindert en de touchgevoeligheid exact hetzelfde blijft.

Bestel een Huawei P10 screenprotector online

De glazen Huawei P10 screenprotector van Telefoonglaasje.nl staat bekend als de beste bescherming die er op de markt te vinden is. Bij bestelling van de glazen beschermlaag krijg je een instructieboekje toegeleverd die duidelijk uitlegt hoe je de screenprotector moet toepassen. Het grote voordeel van de glazen screenprotectors is dat ze nauwelijks zichtbaar zijn waardoor het geen irritatie met zich mee brengt. Smartphone gebruikers die al over een glazen screenprotector beschikken zullen beamen dat de bescherming bij goede aanbreng nauwelijks te onderscheiden is van het echte scherm. Door het stappenplan nauwkeurig te volgen kun je de screenprotector strak aanbrengen waardoor er geen vacuüm tussen het beeldscherm en de screenprotector kan komen. Het bijkomende voordeel van de glazen screenprotectors is dat ze ook gemakkelijk te vervangen zijn als ze beschadigd zijn.

Kwaliteit en service

De kracht van Telefoonglaasje.nl zit niet alleen in de sterke glazen screenprotectors die wij aanbieden, maar ook in een goede service. Wij doen er dan ook alles aan om de glazen screenprotectors zo snel mogelijk bij jou te leveren. Niet voor niets hanteren wij de regel: voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden. Daarnaast krijg je 30 dagen bedenktijd voor het geval als iets niet klopt.

Telefoonglaasje.nl is dé plek voor al jouw screenprotectors. Naast de Huawei P10 screenprotector beschikken wij ook over een breed scala aan glazen bescherming voor de Huawei P10 Lite en ook voor de grotere variant de Huawei P10 Plus. Daarnaast is er ook genoeg keuze in screenprotectors van andere telefoonmerken. Bekijk het gehele assortiment van Telefoonglaasje.nl

Bekijk de Huawei P9 screenprotectors
Bekijk de Huawei P20 screenprotectors
Bekijk de Huawei P20 Pro screenprotectors