Nintendo Switch

Nintendo Switch screenprotector

Naast een reguliere console is de Nintendo Switch ook een draagbare spelcomputer. Om die rede is de Nintendo Switch screenprotector zo belangrijk. Doordat de Nintendo Switch draagbaar is loopt deze meer risico op schade door een val of stoot. Door onze jarenlange ervaring met het beschermen van mobiele apparaten, hebben we de perfecte Nintendo Switch screen protector ontwikkeld.

De optimale Nintendo Switch bescherming

Onze screenprotector zorgt er voor dat je je Nintendo Switch met een gerust hart overal kunt gebruiken. Mocht je deze onverhoopt ergens tegenaan stoten of laten vallen, zal de Nintendo Switch screen protector het beeldscherm beschermen. De kracht die vrij komt bij een val of stoot wordt door de Nintendo Switch tempered glass opgevangen. Zo blijft je beeldscherm intact en zal deze in perfecte staat onder de Nintendo Switch screen protector uit komen.

Waarom een Nintendo Switch screen protector van glas?

Je wil natuurlijk zo lang mogelijk plezier hebben van de Nintendo Switch. Aangezien het een apparaat is met een groot beeldscherm is het belangrijk dat dit in perfecte staat blijft, daar zorgt onze Nintendo Switch screen protector voor. Ook hebben we een speciale coating aangebracht die er voor zorgt dat vet en vuil afgestoten worden en aanzienlijk minder goed zullen hechten.

Telefoonglaasje kwaliteit

Telefoonglaasje is constant bezig met het verbeteren van haar producten en service, dit doen wij met behulp van kennis en onderzoek. Alle producten zijn uitvoerig getest en hebben hun bescherming in de praktijk bewezen. Zo kun je door gebruik te maken van een Nintendo Switch screenprotector, met een gerust hart genieten van de Nintendo Switch.

Aanbrengen Nintendo Switch tempered glass

Het aanbrengen van de screenprotector is erg eenvoudig. Om dit te doen zijn er duidelijke instructies meegeleverd, krijg je een cleaning kit en zijn er YouTube video’s beschikbaar. Natuurlijk staat onze klantenservice voor alle eventuele vragen voor je klaar.