Samsung Galaxy S23 Plus

Meer voor jouw Samsung Galaxy S23 Plus

Samsung Galaxy S23 Plus Screenprotector

Zorg dat je hoge reparatiekosten voorkomt. Maak gebruik van een Samsung S23 Plus screenprotector van Telefoonglaasje. Deze screenprotectors zijn gemaakt van extreem sterk glas en uitgebreid getest. Hierdoor weten we zeker dat de Samsung Galaxy S23+ screenprotector optimale bescherming biedt aan je smartphone. Doordat we deze screenprotector leveren met een installatietool is de Galaxy S23 Plus screenprotector zeer eenvoudig te installeren.

Waarom een Galaxy S23 Plus screenprotector kopen?

Een Samsung Galaxy S23 Plus is een kostbaar toestel. Je wil natuurlijk niet dat het beeldscherm bekrast of zelfs barst. Dit kan de glazen Samsung S23+ screenprotector van Telefoonglaasje voorkomen. Doordat het glas extreem sterk is kan zelfs een val van je toestel opgevangen worden door de screenprotector. Deze zal de klap opvangen waardoor je beeldscherm intact blijft. De Samsung S23 Plus screenprotector wordt bovendien snel bezorgd.

Screenprotector S23 Plus aanbrengen

Het is niet lastig om een Samsung S23+ screenprotector aan te brengen. We hebben dit proces zo makkelijk mogelijk gemaakt. Om die reden leveren we een Samsung Galaxy S23 Plus installatietool bij deze screenprotector. Hierdoor zit de screenprotector altijd perfect in het midden. Met de cleaning kit bereid je je toestel goed voor op de screenprotector zodat er geen stof tussen kan komen. Al met al is de Samsung S23 Plus screen protector zeer eenvoudig aan te brengen.
1. Haal een doekje over de tafel waar je de screenprotector gaat aanbrengen.
2. Zorg dat je geen afleiding hebt tijdens het aanbrengen
3. Wees voorzichtig met stof
Nog meer tips lezen? Bekijk dan onze aanbreng instructie video’s.

Screenprotector voor S23 Plus werkend met vingerafdruk

De vingerafdrukscanner is een zeer belangrijk onderdeel van je Samsung S23 Plus. We hebben ervoor gezorgd dat deze optimaal blijft werken met de Galaxy S23 Plus screenprotector. Doordat de vingerafdrukscanner erg gevoelig is, is het belangrijk om de installatie instructies nauwkeurig op te volgen. Zo is het belangrijk de Samsung Galaxy S23 Plus screenprotector direct op het scherm aan te brengen. De standaardfolie dien je van jouw Samsung S23+ te verwijderen (er zit er 1 op vanuit de fabriek!) zoals in de video geïllustreerd. Als dit is gebeurd, werkt alles perfect én is je toestel optimaal beschermd!

Kennis, service en kwaliteit

Bij Telefoonglaasje vinden we kennis, service en kwaliteit van groot belang. Al onze Samsung Galaxy S23 Plus producten worden uitgebreid getest op zowel bescherming als functionaliteit. Zo weet je zeker dat jouw Galaxy S23 Plus screenprotector, hoesje of andere accessoire aan jouw wensen voldoet. Loop je toch tegen problemen aan? Dan stoppen we niet totdat jij tevreden bent. Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan staan de experts van onze klantenservice 5 dagen per week voor jou klaar.

Bekijk de Samsung Galaxy S23 screenprotectors
Bekijk de Samsung Galaxy S23 Ultra screenprotectors
Bekijk de Samsung Galaxy S22 Plus screenprotectors