Huawei P20 Pro

Meer voor jouw Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro screenprotector

De Huawei P20 Pro is het nieuwe vlaggenschip van Chinese fabrikant Huawei. De Huawei P20 Pro is uitgerust met een groot OLED-display van 6.1 inch waarbij de kleuren van je scherm spatten! Daarnaast zorgt de hoge resolutie van 2240 bij 1080 pixels voor haarscherpe details. Het display van het toestel wordt omringt door minimale schermranden. Met een metalen body en een afwerking van glas ziet het toestel er erg strak uit. De keerzijde van het grote beeldscherm is dat de Huawei P20 Pro ook zeer gevoelig is. De Huawei P20 Pro screenprotector van Telefoonglaasje beschermt jouw toestel tegen krassen, deuken en andere soorten schade. Het glas is gemaakt van de best kwaliteit waardoor het vingerafdrukken vermindert en de touchgevoeligheid exact hetzelfde blijft.

Huawei P20 Pro screenprotector kopen?

In de webshop van Telefoonglaasje.nl ben je aan het juiste adres voor een glazen Huawei P20 Pro screenprotector van topkwaliteit. De screenprotector van glas bestaat uit drie flinterdunne lagen glas, waarvan er twee verhard zijn. Bij een eventuele val van de smartphone zal het verharde glas de klap opvangen. Je beeldscherm zal hierdoor in de meeste gevallen onbeschadigd blijven en zo voorkom je hoge reparatiekosten. Het bijkomende voordeel van de glazen screenprotectors is dat ze ook gemakkelijk te vervangen zijn als ze beschadigd zijn.

Kwaliteit en service

De kracht van Telefoonglaasje.nl zit niet alleen in de sterke glazen screenprotectors die wij aanbieden, maar ook in een goede service. Wij doen er dan ook alles aan om de glazen screenprotectors zo snel mogelijk bij jou te leveren. Niet voor niets hanteren wij de regel: voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden. Daarnaast krijg je 30 dagen bedenktijd voor het geval als iets niet klopt.

Telefoonglaasje.nl is dé plek voor al jouw screenprotectors. Naast de Huawei P20 Pro screenprotector beschikken wij ook over een breed scala aan glazen bescherming voor de Huawei P20 en ook voor de Huawei P20 Lite. Daarnaast is er ook genoeg keuze in screenprotectors van andere telefoonmerken. Bekijk het gehele assortiment van Telefoonglaasje.nl

Bekijk de Huawei P9 screenprotectors
Bekijk de Huawei P10 screenprotectors
Bekijk de Huawei Y7 2017 screenprotectors