Nokia

Nokia screen protector

Nokia is een telefoonmerk wat bekend staat om de stevige behuizing van de smartphone. Ondanks deze stevige behuizing blijft het een kwetsbaar apparaat. Je wilt je smartphone scherm zo lang mogelijk netjes behouden. Hoe houd je je scherm zo lang mogelijk intact? Niets beschermt het beeldscherm van je Nokia telefoon beter dan een glazen Nokia screenprotector! Een ongeluk zit in een klein hoekje, kies daarom voor een glazen screenprotector. Vuil, vlekken en krassen op het scherm van je Nokia smartphone zijn verleden tijd met deze screenprotector van Nokia.

Gehard glas screenprotector Nokia

Geef jouw Nokia smartphone een extra laag bescherming met een Telefoonglaasje screenprotector. Deze stevige Nokia screenprotector van gehard glas is gemakkelijk te bevestigen en de ultieme bescherming voor jouw smartphone scherm. De op maat gemaakte Nokia screenprotector is eenvoudig en zonder luchtbellen aan te brengen. Het geharde glas bestaat uit drie lagen en is op maat gemaakt voor jouw Nokia smartphone. Je ziet geen verschil met of zonder glasplaatje. De protector is transparant en daardoor kan jij genieten van een optimale helderheid. Geen vervelende bubbels, krassen of vingerafdrukken meer!

Nokia tempered glass screenprotector

Het zou zonde zijn als jouw geliefde Nokia smartphone vol krassen zit. Ga daarom preventief te werk en bestel een op maat gemaakte Nokia screenprotector. Het dunne glas is perfect uitgesneden zodat het precies past op jouw Nokia smartphone. Een kras is zo gemaakt, ook al is het niet je eigen schuld. Als je telefoon dan toch valt, dan wordt je scherm beschermd door de glasharde bescherming van Telefoonglaasje. Een nieuwe Nokia screen protector kopen is zo gebeurd! Beter een kapotte screenprotector, dan een gebarsten smartphone scherm. Als je je smartphone scherm moet repareren kost dit namelijk stukken meer dan een nieuwe screenprotector. Bestel je een Nokia tempered glass screenprotector voor 17:00? Dan wordt jouw screenprotector inclusief reinigingsdoekjes dezelfde dag nog verzonden.