Nokia C21

Een Nokia C21 screenprotector

Bescherm jouw nieuwe Nokia C21 tegen krassen op het display met een screenprotector van Telefoonglaasje! De screenprotector is gemaakt van gehard glas wat ideaal is voor het beschermen van het display van de Nokia C21. Elke screenprotector van Telefoonglaasje wordt geleverd met een duidelijke instructie, zodat de installatie ervan spoedig verloopt.

Wat is het voordeel van een Nokia C21 screenprotector?

Eén van de voordelen van een screenprotector is dat het jouw display beschermt tegen krassen. De krassen zitten dan niet direct op het display maar op de screenprotector. Ook vangt het als eerste de klap op wanneer jij jouw Nokia C21 per ongeluk laat vallen. Omdat de screenprotector de krachten van een val absorbeert of als de kracht groot genoeg is er zelfs voor zorgt dat de screenprotector barst, blijft het display van de Nokia C21 heel.

Een Nokia C21 screenprotector bespaart je hoge reparatiekosten

Een display is tegenwoordig het grootste en duurste onderdeel van een smartphone. Het display is namelijk opgemaakt uit meerdere onderdelen waaronder: Een touchscreen, het display, diverse sensoren en een frame. Omdat de Nokia C21 uit meerdere (dure) onderdelen is opgebouwd maakt het dat het een duur onderdeel is om te laten repareren. Zoals hierboven al geschreven staat beschermt een screenprotector het display tegen krassen en vangt het de ergste schokken op en houdt het daarmee jouw display heel.

Hoe breng je een Nokia C21 screenprotector aan?

Veel mensen denken dat een screenprotector moeilijk is om aan te brengen. Maar met een aantal handige tips en onze instructievideo’s is het makkelijker dan je denkt! Je behaalt de beste resultaten met de volgende tips:

  • Zorg dat er geen stof ligt op de oppervlakte waar je gaat werken
  • Maak het display waar je een screenprotector op gaat plakken goed schoon! Wij leveren altijd een installatiekit mee waar jij het display goed schoon mee kan maken
  • Zorg voor weinig afleiding en veel licht
  • En last but not least! Ga niet te gehaast te werk en neem er rustig de tijd voor om een screenprotector te plaatsen!

Alle screenprotectors die wij versturen komen met een QR-code die je kan scannen. Je komt dan uit op een pagina met handige tips over het plakken van een screenprotector en je vindt er diverse video’s met instructies. Met al deze tips en video’s kan het bijna niet meer misgaan!

Kennis, service en kwaliteit

Bij Telefoonglaasje vinden we kennis, service en kwaliteit van groot belang. Al onze Nokia C21 producten worden uitgebreid getest op zowel bescherming als functionaliteit. Zo weet je zeker dat de screenprotector, hoesje of andere accessoire aan jouw wensen voldoen. Loop je toch tegen problemen aan? Dan stoppen we niet totdat jij tevreden bent. Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan staan de experts van onze klantenservice 5 dagen per week voor jou klaar. Zoek je toch screenprotectors of accessoires voor een ander model zoals de Nokia G60, Nokia 5.3 of zelfs een heel ander type? Kijk dan in onze lijst met Nokia toestellen!