OnePlus 8T

Meer voor jouw OnePlus 8T

OnePlus 8T screenprotector

De nieuwste telefoon van OnePlus is uit, de OnePlus 8T. Dit prachtige toestel heeft een haarscherp 6.55 inch scherm waarop alle beelden tot leven komen. Natuurlijk wil je voorkomen dat het scherm van je OnePlus 8T beschadigd. Bij Telefoonglaasje weten we precies hoe je schade aan het scherm van jouw OnePlus voorkomt. Daarom vind je bij Telefoonglaasje de beste OnePlus 8T screenprotector van gehard glas. Zo voorkom je schade aan het originele scherm en bespaar je al snel honderden euro’s aan reparatiekosten. Bekijk alle One Plus 8T screenprotectors op deze pagina.

Gemaakt van gehard glas

De OnePlus 8T screen protector van Telefoonglaasje is gemaakt van gehard glas dat wel 9 keer sterker is dan normaal glas. Door de anti-bacteriële coating verminder je zichtbare vingerafdrukken en verminder je de hoeveelheid bacteriën op het scherm. Bij een val op het scherm breekt de One Plus 8T screenprotector, waardoor de schok wordt geabsorbeerd en het originele scherm intact blijft. Een echte musthave voor het scherm van een OnePlus 8T.

Eenvoudig aanbrengen met Cleaning Kit

De screenprotector OnePlus 8T van Telefoonglaasje wordt standaard geleverd met een cleaning kit en aanbreng instructies. De cleaning kit bevat een alcohol- & microvezel doekje en duststickers. Door de duidelijke instructies is de screenprotector eenvoudig aan te brengen. Heb je vragen of wil je graag tips? Dan staan de experts van onze klantenservice voor je klaar.

Kennis, service & kwaliteit

Telefoonglaasje staat voor kennis, service en kwaliteit. Zo staan we 5 dagen per week klaar om onze klanten te voorzien van de beste informatie en tips & tricks. Daarnaast worden onze screenprotectors uitgebreid getest op bescherming en kwaliteit, zo weet je zeker dat jouw One Plus 8T goed beschermd is tegen val- en stootschade.