Huawei P30 Lite

Huawei P30 Lite screenprotector

De beste Huawei P30 Lite screenprotector van gehard glas vind je bij Telefoonglaasje. Krassen, barsten en andere beschadigingen aan het scherm voorkomen? Kies dan voor Telefoonglaasje. De Huawei P30 Lite protector van Telefoonglaasje bestaat uit meerdere lagen, waaronder een laag extreem sterk glas. Tevens zijn onze screenprotectors voorzien van een olie-afstotende coating, dit verminderd
vingerafdrukken en andere viezigheid.

Huawei P30 Lite tempered glass

Bestel direct een Huawei P30 Lite tempered glass screenprotector en voorkom krassen en barsten in het scherm vanaf dag één. De Telefoonglaasje Huawei P30 Lite tempered glass protector is zo ontworpen dat deze perfect aansluit op het scherm. De screenprotector bedekt het volledige scherm van rand tot rand en is tevens te combineren met een hoesje voor de achterkant.

Kennis, kwaliteit en service

Telefoonglaasje is overtuigd van haar kwaliteit. Niet voor niets worden onze screenprotectors erg goed beoordeeld. Bij Telefoonglaasje geldt voor 17:00 besteld, is morgen in huis. Tevens gratis verzending naar Nederland & België. Advies nodig over de optimale bescherming van de Huawei P30 Lite? Onze experts staan voor je klaar. Neem direct contact op met onze klantenservice.

Heb je geen Huawei P30 Lite maar een Huawei P30 of Huawei P30 Pro? Ook voor deze toestellen vind je de juiste bescherming bij Telefoonglaasje. Bekijk direct alle Huawei P30 screenprotectors en Huawei P30 Pro screenprotectors.