Apple

APPLE IPHONE SCREENPROTECTOR?

Bij Telefoonglaasje vind je het uitgebreidste assortiment Apple iPhone screenprotectors. Voorkom krassen en barsten vanaf dag één met een iPhone screenprotector van glas. Bijna alle smartphone-bezitters hebben er wel eens kennis meegemaakt; een gebroken scherm door valschade. Je let even niet goed op of je bent met twee dingen tegelijk bezig en per ongeluk ligt je iPhone met het scherm naar beneden op de grond. Af en toe heb je geluk en is er geen schade, maar het wil vaak voorkomen dat het scherm wel kapot is gegaan. Je wil deze reparatiekosten het liefst vermijden en eigenlijk is een kapot scherm ook onnodig. Voorkom kapotte schermen en dure reparatiekosten met een hoogwaardige glazen iPhone screenprotector van Telefoonglaasje.

APPLE IPHONE SCREENPROTECTOR BESTELLEN

Je wil graag dat je iPhone en iWatch zo lang mogelijk mooi blijven, waar een screenprotector van glas uiterst geschikt voor is. Veel gebruikers van een mobiele telefoon kiezen voor een plastic screenprotector, welke weinig bescherming zal bieden bij het laten vallen van een smartphone. Onze exclusieve en hoogwaardige screenprotectors voor de iPhone bieden meer bescherming dankzij de 3 verschillende lagen die de klap opvangen. Een ander voordeel is dat je ook geen last hebt van de kleine bubbeltjes die je krijgt bij het plaatsen van een plastic screenprotector. Wil je ook je iPhone of iWatch beschermen tegen valschade? Bekijk het volledige assortiment in onze webshop!

FULL COVER IPHONE SCREENPROTECTORS VAN GLAS

De full cover iPhone screenprotectors van Telefoonglaasje.nl zorgen voor optimale bescherming van je smartphone tegen vuil, krassen en val- en stootschade. De screenprotectors zijn een kopie van de iPhone schermen, waardoor het net lijkt of er geen glazen screenprotector op het scherm zit. Er gaat dus niks verloren van het prachtige design van de iPhones. De telefoon bescherming is te gebruiken in combinatie met alle soorten hoesjes en past dus ook op ieder scherm.

Telefoonglaasje.nl is dé plek voor al jouw screenprotectors. Naast de screenprotectors van het merk Apple hebben we deze ook voor andere merken zoals HTC, Huawei en Samsung. Glazen screenprotectors van de beste kwaliteit glas kun je vinden in de webshop van Telefoonglaasje.nl!

Bekijk de iPhone 11 screenprotectors
Bekijk de iPhone X screenprotectors
Bekijk de iPhone Xs screenprotectors