Apple

Apple iPhone screenprotector

Bij Telefoonglaasje vind je het uitgebreidste assortiment Apple iPhone screenprotectors. Zoek je een iPhone screenprotector voor de iPhone 14? We hebben iPhone screen protectors voor alle soorten iPhones. Voorkom krassen en barsten vanaf dag één met een iPhone screenprotector van glas. Bijna alle smartphone-bezitters hebben er wel eens kennis meegemaakt; een gebroken scherm door valschade. Je let even niet goed op of je bent met twee dingen tegelijk bezig en per ongeluk ligt je iPhone met het scherm naar beneden op de grond. Af en toe heb je geluk en is er geen schade, maar het wil vaak voorkomen dat het scherm wel kapot is gegaan. Je wil deze reparatiekosten het liefst vermijden en eigenlijk is een kapot scherm ook onnodig. Voorkom kapotte schermen en dure reparatiekosten met een hoogwaardige glazen iPhone screenprotector van Telefoonglaasje.

iPad screenprotectors van gehard glas

Bij Telefoonglaasje vind je ook iPad screenprotectors van gehard glas. Extreem sterk en de beste bescherming tegen val- en stootschade. Ben je op zoek naar een iPad screenprotector? Bij Telefoonglaasje vind je screenprotectors voor ruim 20 verschillende iPad-modellen. Geleverd met aanbrenginstructies en cleaning kit.

Screenprotectors voor de nieuwste iPhones

Bij Telefoonglaasje zijn we altijd ruim voor de release datum op de hoogte van de specificaties. Zo kunnen we inspelen op ontwikkelingen en jou bescherming bieden vanaf dag één dat je jouw nieuwe iPhone ontvangt. Kijk voor onze nieuwste iPhone producten hieronder:

iPhone 14 screenprotectors
iPhone 14 Pro screenprotectors
iPhone 14 Plus screenprotectors
iPhone 14 Pro Max screenprotectors

iPhone screenprotector bestellen

Je wil graag dat je iPhone en iWatch zo lang mogelijk mooi blijven, waar een screenprotector van glas uiterst geschikt voor is. Veel gebruikers van een mobiele telefoon kiezen voor een plastic screenprotector, welke weinig bescherming zal bieden bij het laten vallen van een smartphone. Onze exclusieve en hoogwaardige screenprotectors voor de iPhone bieden meer bescherming dankzij de 3 verschillende lagen die de klap opvangen. Een ander voordeel is dat je ook geen last hebt van de kleine bubbeltjes die je krijgt bij het plaatsen van een plastic screenprotector. Wil je ook je iPhone of iWatch beschermen tegen valschade? Bekijk het volledige assortiment in onze webshop!

Edge to Edge: bedekt het volledige scherm

De Edge to Edge iPhone screenprotectors van Telefoonglaasje zorgen voor optimale bescherming van je smartphone tegen vuil, krassen en val- en stootschade. De screenprotectors zijn een kopie van de iPhone schermen, waardoor het net lijkt of er geen glazen screenprotector op het scherm zit. Er gaat dus niks verloren van het prachtige design van je iPhone. De telefoon bescherming is te gebruiken in combinatie met alle soorten hoesjes en past dus ook op ieder scherm.

Telefoonglaasje is dé plek voor al jouw screenprotectors. Naast de screenprotectors van het merk Apple hebben we deze ook voor andere merken zoals Samsung, Xiaomi, Huawei en OPPO. Glazen screenprotectors van de beste kwaliteit glas kun je vinden in de webshop van Telefoonglaasje.nl!

iPhone 13 accessoires!

De iPhone 14 serie mag dan al wel uit zijn, maar dat betekent niet dat de iPhone 13 niet meer relevant is. Dankzij de enorm krachtige A15 Bionic chip is de iPhone 13 serie nog altijd zeer snel te noemen. Het toestel zal zeker nog lang mee kunnen. Het is daarom belangrijk om ze dan goed te beschermen!

iPhone 13 Mini screen protectors en hoesjes
iPhone 13 screen protectors en hoesjes
iPhone 13 Pro screen protectors en hoesjes
iPhone 13 Pro Max screen protectors en hoesjes

Kennis, kwaliteit en service

Bij Telefoonglaasje weten we alles van het voorkomen van schade aan iPhones en andere smartphones. Onze kernwaarden zijn niet voor niets: kennis, kwaliteit en service. Zo weten we welke screenprotector voor de beste bescherming zorgt en ook welke screenprotector eenvoudig met een hoesje gecombineerd kan worden. Heb je vragen over de beste bescherming of ontvang je graag advies? De experts van onze klantenservice staan 5 dagen per week voor je klaar. We komen graag samen tot de beste oplossing. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

iPhone 12 Mini screenprotectors en hoesjes
iPhone 12 screenprotectors en hoesjes
iPhone 12 Pro screenprotectors en hoesjes
iPhone 12 Pro Max screenprotectors en hoesjes
iPhone 11 screenprotectors en hoesjes
iPhone X screenprotectors en hoesjes
iPhone Xs screenprotectors en hoesjes