Polar

Polar screenprotector van Telefoonglaasje

Bescherm je dure smartwatch tegen krassen, deukjes en barsten. Maak gebruik van een Polar screenprotector van Telefoonglaasje. De screenprotectors zijn gemaakt van extreem sterk gehard glas en zijn exact op maat gemaakt. Dit zorgt voor een zeer goed uitziend resultaat en optimale bescherming. Voor de meeste modellen van Polar hebben we ondertussen een passende screenprotector. Denk bijvoorbeeld aan de Polar Vantage, Ignite en Grit X lijnen!

De beste Polar screenprotectors van gehard glas

Voor je Polar smartwatch wil je natuurlijk de beste bescherming. Om die rede zijn al onze screenprotectors voor Polar watches gemaakt van extreem sterk gehard glas. Dit glas zit tussen 2 kunststof lagen geperst zodat er in het geval van een barst, geen glas vrij kan komen. Dit maakt dat de Polar screenprotectors optimale bescherming bieden én enorm veilig zijn in gebruik.

Waarom een Polar protector van glas?

Bescherming voor je smartwatch is natuurlijk erg belangrijk. Er zijn verschillende gradaties van bescherming: folie, plastic en glas. Een folie laagje helpt enkel tegen krassen, een plastic screenprotector tegen barsten maar deze bekrast snel, en glas. De glazen screenprotectors zijn enorm sterk en krasvast. Een val of stoot met je Polar smartwatch kan met de Polar screenprotectors door dit glas opgevangen worden. Om die reden verkopen wij dan ook enkel glazen screenprotectors voor de Polar smartwatches. Hieronder nog enkele voordelen van een glazen screenprotector:
1. Beschermd tegen val- en stootschade
2. Verminderd zichtbare vingerafdrukken door vet-afstotende coating.
3. Makkelijk aan te brengen.
4. Onzichtbaar resultaat.

Kennis, kwaliteit en service

Bij Telefoonglaasje vind je uitsluitend screenprotectors en accessoires van de beste kwaliteit. Door onze ruime ervaring met screenprotectors, kunnen wij de beste kwaliteit leveren tegen een aantrekkelijke prijs. Continu zijn we bezig met het verbeteren van onze producten en dus de bescherming van je smartphone, tablet of smartwatch. Heb je vragen of kom je er niet helemaal uit? De experts van onze klantenservice weten alles van onze producten en helpen je graag verder. We staan 5 dagen per week voor je klaar via mail, telefoon én Facebook.