Samsung Galaxy S23 Ultra

Meer voor jouw Samsung Galaxy S23 Ultra

Samsung Galaxy S23 Ultra Screenprotector

Bescherm de dure Samsung Galaxy S23 Ultra met een glazen screenprotector van Telefoonglaasje. Maak gebruik van de Samsung S23 Ultra screenprotector van gehard glas en voorkom krassen en barsten in het beeldscherm. Je hoeft je dan geen zorgen meer te maken of er een kras of barst verschijnt op jouw Galaxy S23 Ultra wat voor hoge reparatiekosten kan zorgen. De Samsung Galaxy S23 Ultra screenprotector is exact op maat gemaakt voor je smartphone. Het resultaat is optimale bescherming voor je toestel.

Waarom een Samsung Galaxy S23 Ultra screenprotector kopen?

Het doel is, hoge reparatiekosten en de ongemakken van een barst in het beeldscherm voorkomen. Deze Galaxy S23 Ultra screenprotector vangt het eventuele val- en stootschade op zodat het beeldscherm zelf niet defect raakt. De S23 Ultra screenprotector is heel eenvoudig aan te brengen en biedt direct optimale bescherming. Al met al is dit het ideale accessoire voor je telefoon.

Screenprotector S23 Ultra aanbrengen

Het aanbrengen van de Galaxy S23 Ultra screenprotector is heel makkelijk. Deze screenprotector wordt geleverd met een installatietool. Dit is een hulpmiddel dat ervoor zorgt dat de screenprotector perfect in het midden uitgelijnd wordt. Zo geeft de Galaxy S23 Ultra screenprotector altijd een perfect resultaat en optimale bescherming.
1. Haal een doekje over de tafel waar je de screenprotector gaat aanbrengen.
2. Zorg dat je geen afleiding hebt tijdens het aanbrengen
3. Wees voorzichtig met stof
Nog meer tips lezen? Bekijk dan onze aanbreng instructie video’s.

Beschikbaar voor alle Galaxy S23-serie modellen

Op zoek naar een screenprotector voor de Samsung Galaxy S23 of Galaxy S23 Plus? Ook voor deze toptoestellen vind je de juiste accessoires bij Telefoonglaasje!

Samsung Galaxy S23 screenprotectors
Samsung Galaxy S23 Plus screenprotectors

Screenprotector voor Galaxy S23 Ultra werkend met sonische vingerafdrukscanner

Het moeilijkst voor een glazen screenprotector is de speciale vingerafdrukscanner voor de Galaxy S23 Ultra dat met geluidsgolven werkt. Gelukkig zorgt onze Samsung S23 Ultra screen protector ervoor dat dit goed blijft functioneren. Als de instructies goed opgevolgd worden, merk je niets van de screenprotector bij het gebruik van je toestel. Wel is het belangrijk dat je de in de fabriek aangebrachte folie van de Samsung S23 Ultra verwijderd voordat je de Galaxy S23 Ultra screenprotector aanbrengt. In de fabriek brengt Samsung namelijk een folie aan op het beeldscherm, zie ook de volgende video: originele folie verwijderen.

Kennis, service en kwaliteit

Bij Telefoonglaasje vinden we kennis, service en kwaliteit van groot belang. Al onze Samsung Galaxy S23 Ultra producten worden uitgebreid getest op zowel bescherming als functionaliteit. Zo weet je zeker dat jouw Galaxy S23 Ultra screenprotector, hoesje of andere accessoire aan jouw wensen voldoet. Loop je toch tegen problemen aan? Dan stoppen we niet totdat jij tevreden bent. Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan staan de experts van onze klantenservice 5 dagen per week voor jou klaar.

Bekijk de Samsung Galaxy S22 Ultra screenprotectors