Xiaomi

Xiaomi screenprotector

Optimale bescherming voor het beeldscherm van jouw Xioami smartphone? Bij Telefoonglaasje weten we er alles van. Je wilt beschadigingen voorkomen en het liefst vanaf dag één. Voor de optimale bescherming van het scherm kies je natuurlijk voor een Xiaomi screenprotector van gehard glas. Bij Telefoonglaasje vind je Xiaomi screenprotectors voor meer dan 10 verschillende Xiaomi smartphones. Benieuwd wat wij voor jouw device kunnen betekenen? We helpen je graag verder.

De beste Xiaomi screenprotector van gehard glas

Bij het uitzoeken van een screenprotector let je op verschillende factoren. Is de screenprotector gemaakt van gehard glas of van plastic? Bedekt de screenprotector het volledige scherm of worden enkele milimeters van het scherm niet bedekt? Al dit soort facetten zijn belangrijk bij het kiezen van de juiste Xiaomi screenprotector. Bij Telefoonglaasje vind je uitsluitend screenprotectors van gehard glas. Bovendien zijn de meeste Xiaomi screen protectors edge to edge, wat betekent dat het volledige scherm wordt bedekt. Voor optimale bescherming kies je een screenprotector van Telefoonglaasje.

Waarom een Xiaomi screen protector van glas?

Het antwoord op deze vraag is simpel. Waar een screen protector van plastic alleen bescherming biedt tegen krassen biedt een screen protector van glas ook bescherming tegen valschade. Een Xiaomi screen protector van gehard glas bestaat namelijk uit drie lagen, waaronder een laag extreem sterk gehard glas. Bij een val op het scherm breekt niet het originele scherm, maar de screenprotector. Hierdoor wordt de schok van de val geabsorbeerd waardoor het originele scherm intact blijft. Kortom, een musthave voor iedere Xiaomi smartphone. Hieronder nog enkele voordelen van een glazen screenprotector:
1. Beschermt ook tegen valschade
2. Verminderd zichtbare vingerafdrukken door vet-afstotende coating.
3. Makkelijk aan te brengen.

Screenprotector op je Xiaomi aanbrengen

Benieuwd hoe het aanbrengen van een glazen screen protector werkt? Het aanbrengen van een glazen screenprotector is vele malen makkelijker dan het aanbrengen van een plastic folie. Bij Telefoonglaasje doen we er alles aan het aanbrengen van een Xiaomi screen protector zo makkelijk mogelijk te maken. Zo worden onze producten standaard geleverd met duidelijke aanbrenginstructies. Bovendien hebben we per type screenprotector een aanbreng video, waarin we je stap voor stap meenemen in het aanbrengen van een screenprotector. Lukt het niet, of heb je nog vragen? Dan staat onze klantenservice voor je klaar.

Kennis, kwaliteit en service

Bij Telefoonglaasje vind je uitsluitend screenprotectors en accessoires van de beste kwaliteit. Bovendien zijn wij constant bezig met het onderzoeken van de juiste bescherming om zo schade tot een minimum te kunnen beperken. De experts van onze klantenservice weten alles van smartphones en bijpassende bescherming. Heb je vragen of kom je er niet helemaal uit? We staan 5 dagen per week voor je klaar via mail, telefoon én Facebook.