Huawei

Huawei screenprotector

Wil je voorkomen dat jouw Huawei toestel schade oploopt omdat je hem hebt laten vallen? Kies dan voor een Huawei screenprotector om je scherm te beschermen. De screenprotector van gehard glas is eenvoudig aan te brengen en zorgt ervoor dat jouw smartphone veel beter beschermd is dan wanneer je alleen een plastic screenprotector erop hebt. Het geharde glas van de protector absorbeert als het ware de klap en als de glazen screenprotector al breekt zullen er slechts enkele kleine scherven vanaf komen. Het scherm van je Huawei toestel zal geen schade hebben, waardoor je zelf geen hoge reparatiekosten hoeft te betalen. Onze screenprotectors zijn de ideale oplossing om je telefoon schadevrij te houden.

Huawei screenprotector bestellen?

Rond 2012 begonnen we in Nederland kennis te maken met smartphones van het Chinese merk Huawei en anno 2016 zien we steeds meer Nederlanders met een Huawei smartphone. Voor liefhebbers van het merk hebben we diverse glazen Huawei screenprotectors verkrijgbaar in onze webshop. We hebben onder andere screenprotectors voor de Huawei Mate toestellen, de Ascend uitvoeringen en de Nexus 6P. Bescherm je mobiele telefoon tegen diverse soorten schade met een hoogwaardige glazen Huawei screenprotector en voorkom onnodige reparatiekosten. Bij de bestelling ontvang je een gebruiksaanwijzing en twee doekjes om het scherm op de juiste manier gereed te maken voordat je de screenprotector van glas gaat plaatsen op het beeldscherm.

Kwaliteit en service

De kracht van Telefoonglaasje.nl zit niet alleen in de sterke glazen screenprotectors die wij aanbieden, maar ook in een goede service. Wij doen er dan ook alles aan om de glazen screenprotectors zo snel mogelijk bij jou te leveren. Niet voor niets hanteren wij de regel: voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden. Daarnaast krijg je 30 dagen bedenktijd voor het geval als iets niet klopt.

Telefoonglaasje.nl is dé plek voor al jouw screenprotectors. Naast de Huawei screenprotectors beschikken wij ook over een breed scala aan glazen bescherming voor andere telefoonmerken. Bekijk het gehele assortiment van Telefoonglaasje.nl