Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 screenprotector

De opvolger van de Samsung Galaxy S9; de Samsung Galaxy S10. We hebben voor deze nieuwe telefoon een screenprotector ontworpen om jouw Samsung te beschermen. Vaak gebruik je een telefoonhoesje om je telefoon te voorzien van extra bescherming. De hoesjes van Telefoonglaasje passen perfect in combinatie met onze screenprotectors. Je bedient je smartphone middels een touch-werking. Wanneer je de Samsung Galaxy S10 screen protector aanbrengt kun je de touch-functie gewoon blijven gebruiken.

Samsung Galaxy S10 tempered glass screenprotector

Ben jij op zoek naar de ultieme bescherming voor je smartphone? Dan ben je bij Telefoonglaasje aan het goede adres. Deze Samsung Galaxy S10 tempered glass screenprotector past perfect op het display van je Samsung toestel. De screen protector is krasbestendig en heeft een hoge hardheid.

Hoe breng je nu de screenprotector aan op het scherm van je telefoon? Om te weten hoe het precies werkt, hebben we een superhandige instructievideo online staan. Waarom zou je gebruik maken van een screenprotector voor je telefoon? Dat is heel simpel, je wilt een screenprotector Samsung Galaxy S10 zodat je beeldscherm gered wordt als hij een keertje valt. ‘Blijft mijn display hierdoor intact?’, zal je je misschien afvragen. Het antwoord is ja, want de kracht van de val wordt verdeeld over je volledige scherm. Een gebarsten scherm zal jij dus niet krijgen. Het enige wat gebroken is, is wellicht je screen protector. Maar de kosten voor een nieuwe protector is vele malen goedkoper dan de kosten voor een nieuwe display. Wij weten wel waarvoor we zouden kiezen!

Screenprotector voor Samsung Galaxy S10 kopen

De Samsung Galaxy S10 screenprotector beschermt je mobiele telefoon optimaal. Naast screenprotectors voor de Samsung, hebben we ook screenprotectors voor andere merken zoals iPhone, Huawei en Sony. Zoals je kunt lezen zijn onze hoogwaardige screenprotectors onmisbaar voor je smartphone. Er is niets zo vervelend als een barst in je scherm. Sommige touch functies kunnen hierdoor uitvallen. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Je telefoon ligt op tafel, iemand stoot tegen de tafel, en hup daar gaat je telefoon. Het hoeft niet altijd je eigen schuld te zijn, zorg daarom voor preventieve bescherming om zo lang mogelijk te genieten van je mobiele telefoon.

Onze screenprotectors zijn gemaakt van gehard glas. Dit geharde glas is gemaakt van uitstekende kwaliteit. Jij behoudt het superscherpe beeld op je telefoon en de helderheid blijft helemaal hetzelfde. Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze topbescherming? Bekijk online ons volledige assortiment.