Huawei P40 Pro

Meer voor jouw Huawei P40 Pro

Huawei P40 Pro screenprotector

De nieuwe Huawei P40 Pro is officieel beschikbaar. Ben jij de gelukkige eigenaar van een P40 Pro? Dan wil je natuurlijk voorkomen dat het prachtige scherm beschadigd. Bij Telefoonglaasje weten we precies hoe je schade voorkomt aan het beeldscherm. Voor de optimale bescherming van het beeldscherm kies je namelijk voor een Huawei P40 Pro screenprotector van gehard glas. De Huawei P40 Pro screen protector van Telefoonglaasje is gemaakt van extreem sterk gehard glas en bedekt bovendien het volledige scherm van rand tot rand.

De beste Huawei P40 Pro screen protector

Een glazen screenprotector bestaat uit meerdere lagen, waarvan een laag gehard glas. Er bestaat er veel kwaliteitsverschil tussen glazen screenprotectors. De P40 Pro screen protectors van Telefoonglaasje zijn gemaakt van extreem sterk gehard glas en bieden optimale bescherming tegen val- en stootschade. Natuurlijk wil je voor jouw Huawei P40 Pro alleen maar de beste screenprotector, het kost namelijk al snel honderden euro’s om het scherm te laten repareren. Benieuwd welke P40 Pro screen protector de beste keus is voor jouw smartphone? De experts van onze klantenservice helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Waarom een Huawei P40 Pro screenprotector van glas?

Waarom kies je voor een screenprotector van gehard glas terwijl er ook andere alternatieven zijn? Dit is een vraag die wij vaker krijgen. Een screenprotector van glas biedt de essentiële bescherming die het scherm nodig heeft, zie het als een tweede scherm om te voorkomen dat het eerste scherm beschadigd. Waar een plastic screenprotector alleen oppervlakkige krassen weert, biedt een screenprotector van glas ook bescherming bij het laten vallen of stoten van je smartphone. Bij een val breekt namelijk de screenprotector waardoor de schok geabsorbeerd wordt en het originele scherm intact blijft. Bovendien is het aanbrengen van een glazen screenprotector makkelijk en is de kans op luchtbellen, na het goed schoon maken van het scherm, nihil.

Een hoesje voor de P40 Pro?

Om het toestel volledig te beschermen is een hoesje noodzakelijk. Een screen protector beschermt namelijk alleen het scherm en niet het frame. Bovendien kan een val op de achterkant van jouw device er ook voor zorgen dat het scherm beschadigd, doordat de schok van de val door jouw toestel gaat. Bij Telefoonglaasje vind je alleen Huawei P40 Pro hoesjes die je kan combineren met een screenprotector, zo weet je zeker dat jouw smartphone ten allen tijden goed beschermt is.

Kennis, service en kwaliteit

Bij Telefoonglaasje staan we voor kennis, service en kwaliteit. We vinden deze drie waarden erg belangrijk. Zo zorgen we dat onze producten altijd van uitmuntende kwaliteit zijn. Kom je er niet helemaal uit in jouw zoektocht naar de ultieme bescherming? De experts van onze klantenservice staan 5 dagen per week voor je klaar. Je kunt ze per mail, telefoon en via Facebook bereiken. We helpen je graag!