OnePlus Nord N10 5G

Meer voor jouw OnePlus Nord N10 5G

OnePlus Nord N10 5G screen protector

Beschik jij over de OnePlus Nord N10 5G? Dan is het natuurlijk van belang dat je jouw telefoon optimale bescherming biedt vanaf de eerste dag. Met een hoesje en screenprotector van Telefoonglaasje voorkom je krassen op het originele scherm en barsten in het originele scherm. Doordat onze screenprotectors voor de OnePlus Nord N10 5G zijn gemaakt van gehard glas dat wel 9 keer sterker is dan normaal glas, blijft het originele scherm intact na een val. Zo voorkom je hoge reparatiekosten aan het beeldscherm van je Oneplus Nord N10 5G met een Telefoonglaasje screen protector. Deze OnePlus screenprotectors bedekken het volledige scherm terwijl jij je superscherpe beeld en helderheid behoudt.

Waarom een OnePlus Nord N10 5G screenprotector kopen?

Je kiest voor een screenprotector van Telefoonglaasje wanneer je krassen en andere beschadigingen aan je beeldscherm wilt voorkomen. Door gebruik te maken van een screen protector op je OnePlus Nord N10 5G bescherm je het originele beeldscherm en blijft deze in nieuwstaat. Zo kan je optimaal blijven genieten van je telefoon. Onze screenprotectors worden standaard geleverd met een Telefoonglaasje Cleaning Kit en duidelijke instructies inclusief instructie-video. Zo kan iedereen een Telefoonglaasje screenprotector succesvol aanbrengen.

Voorkom barsten in het originele scherm

De screen protectors van Telefoonglaasje worden gemaakt van gehard glas. Dit geharde glas is van uitstekende kwaliteit. Het glas is uiterst transparant waardoor jij je haarscherpe beeldscherm en uitstekende helderheid behoudt terwijl je gebruik maakt van een screenprotector. Het kan zomaar gebeuren dat je telefoon uit je hand glipt en op de grond belandt, ook kan het gebeuren dat deze van bijvoorbeeld een tafel op de grond valt terwijl dit niet je eigen schuld is. Op dat moment is het erg fijn als je je scherm preventief had beschermt met een Telefoonglaasje screenprotector om beschadigingen aan je originele beeldscherm te voorkomen. Hiermee bespaar je hoge kosten van een schermreparatie en zorg je er voor dat alle functies van het touchscreen kunnen blijven werken.

Waarom een screenprotector van Telefoonglaasje?

We ontwerpen onze screenprotectors dusdanig zodat jouw originele beeldscherm krasvrij blijft en tijdens een val optimaal beschermt is! Wij vinden het erg belangrijk om jou van persoonlijk advies te voorzien, hierdoor zal jouw telefoon maximaal beschermd worden. Ook is de kwaliteit van groot belang aangezien de screenprotectors gemaakt zijn van gehard glas wat sterker is dan normaal glas. Wanneer je vandaag nog jouw Telefoonglaasje besteld heb je je screenprotector morgen al in huis. Loop je toch nog tegen problemen aan? Dan stoppen wij niet totdat jij tevreden bent. Heb je nog vragen of opmerkingen dan staan onze experts 5 dagen per week voor jou klaar.

Screenprotector OnePlus Nord N10 5G aanbrengen

Moeite bij het plaatsen van een screenprotector op het scherm van je OnePlus Nord N10 5G? Met de juiste instructies is het aanbrengen van een glazen screenprotector van Telefoonglaasje erg eenvoudig. Bovendien worden alle OnePlus Nord N10 5G screen protectors geleverd met duidelijke instructies en een Telefoonglaasje cleaning kit! We hebben de belangrijkste stappen hieronder voor jou op een rijtje gezet.

1. Haal een doekje over de tafel, dit voorkomt stofdeeltjes die opvliegen.
2. Maak het scherm grondig schoon met de meegeleverde display cleaning kit.
3. Breng de screenprotector aan en wrijf de overgebleven luchtbellen met het doekje naar de randen.

Bekijk ook onze video handleiding voor het beste resultaat. Ben je op zoek naar een OnePlus Nord CE 5G screenprotector, OnePlus Nord N100 screenprotector, of een OnePlus Nord screenprotector? We helpen je graag verder!