iPhone 11 Pro Max

De beste iPhone 11 Pro Max screenprotector

Net een iPhone 11 Pro Max en op zoek naar de beste bescherming tegen stoot- én valschade? Het scherm van de iPhone 11 Pro Max is erg kostbaar, natuurlijk wil je er alles aan doen dat dit mooie display niet beschadigd. Telefoonglaasje heeft meerdere iPhone 11 Pro Max screenprotectors, hoesjes en accessoires. Zoek je een iPhone 11 Pro Max screen protector welke het volledige scherm bedekt? Onze Edge to Edge screenprotector is zo ontworpen dat het volledige scherm van rand tot rand wordt beschermd, hierdoor biedt het de beste bescherming tegen krassen of barsten in het scherm. Toch liever een screenprotector die alleen het vlakke gedeelte beschermd? Kies dan voor de iphone 11 Pro Max standard-fit screenprotector. Op deze pagina lees je alles over de beste bescherming voor jouw iPhone 11 Pro Max.

iPhone 11 Pro Max tempered glass screenprotector

De beste iPhone 11 Pro Max tempered glass screenprotector vind je bij Telefoonglaasje. De ultieme bescherming tegen krassen, barsten en andere schade bestel je dan ook direct online. Op zoek naar een iPhonne 11 Pro Max hoesje? Ook hoesjes voor je iPhone vind je bij Telefoonnglaasje. Voor 17:00 besteld, is morgen in huis!

Kennis, kwaliteit en service

Telefoonglaasje is continue in beweging om jou te voorzien van de beste smartphone bescherming. Onze screenprotectors zijn gemaakt van het sterkste gehard glas en zijn erg duurzaam. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw iPhone? Onze experts geven je graag persoonlijk advies.