OnePlus 8 Pro

Meer voor jouw OnePlus 8 Pro

OnePlus 8 Pro screenprotector

Het paradepaardje van OnePlus, de OnePlus 8 Pro. Beschadigingen aan het scherm wil je natuurlijk koste was kost voorkomen. Bij Telefoonglaasje weten we precies hoe je jouw OnePlus 8 Pro moet beschermen tegen schade van buitenaf. Zo vind je bij ons de beste OnePlus 8 Pro screenprotector van gehard, voor optimale bescherming tegen val- en stootschade. Door de Edge to Edge pasvorm wordt bovendien het volledige scherm bedekt.

De beste OnePlus 8 Pro screenprotector kopen

Een glazen screenprotector wordt ook wel tempered glass screenprotector genoemd. Deze OnePlus 8 Pro screen protectors bestaan uit drie lagen waaronder een laag extreem sterk gehard glas. De bovenste laag van de screenprotector is een vet-afstotende coating met twee functies: de coating zorgt ervoor dat vet- en vingerafdrukken sterk verminderen én houdt de scherven bij elkaar als de screenprotector breekt. Zo heb je geen last van scherven als je jouw telefoon laat vallen op de screenprotector en wordt de schok van de val eenvoudig geabsorbeerd. Benieuwd wat we voor jouw OnePlus 8 Pro kunnen betekenen?

Waarom een OnePlus 8 Pro screenprotector van gehard glas?

Waarom zou je voor een OnePlus 8 Pro screenprotector van gehard glas kiezen als er ook andere alternatieven beschikbaar zijn? Het antwoord hierop is simpel. Waar alternatieven alleen bescherming bieden tegen oppervlakkige krassen, biedt een glazen screenprotector ook bescherming tegen het laten vallen van je smartphone. Bij een val op het scherm breekt namelijk niet het originele scherm, maar de screenprotector. Hierdoor is jouw scherm optimaal beschermd tegen val- en stootschade.

Voorkom hoge reparatiekosten

Wij helpen je graag met het voorkomen van hoge reparatiekosten. Zo is het repareren van het scherm van de OnePlus 8 Pro al snel honderden euro’s. Voor optimale bescherming van jouw OnePlus kies je voor een screenprotector in combinatie met een hoesje. Zo is het scherm maar ook het frame van jouw smartphone optimaal beschermt tegen schade van buitenaf. Wat wil je nog meer?

Kennis, service en kwaliteit

Bij Telefoonglaasje staan we voor kennis, service en kwaliteit. We zijn constant bezig met het ontwikkelen van de beste screenprotectors en accessoires en zijn fan van alles omtrent smartphones. Wil jij een OnePlus 8 Pro screenprotector bestellen?Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met het beschermen van je smartphone? De experts van onze klantenservice staan 5 dagen per week voor je klaar. We helpen je graag!