Samsung Galaxy S23

Meer voor jouw Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23 Screenprotector

Bescherm jouw Samsung Galaxy S23 optimaal tegen schade! De Telefoonglaasje Samsung S23 screenprotector van gehard glas is hiervoor het beste product. De extreem sterke Samsung S23 screenprotector is gemaakt van gehard glas, die een val of stoot van je smartphone prima opvangt. Het installeren van de Galaxy S23 screenprotector is zeer eenvoudig met de meegeleverde instructies.

Waarom een Galaxy S23 screenprotector kopen?

In het display van een Samsung Galaxy S23 zijn veel geavanceerde technieken verwerkt, waardoor reparatiekosten helaas erg hoog zullen uitvallen wanneer er een barst in het display zou komen. Met een gehard glazen Samsung S23 screenprotector voorkom je krassen en barsten in het display. Op deze manier heb je langer plezier van je smartphone en voorkom je hoge reparatiekosten. Natuurlijk heeft de Galaxy S23 screenprotector geen invloed op de weergave van het beeldscherm.

Een S23 screen protector aanbrengen

Iedereen kan een Samsung S23 screen protector aanbrengen. Deze screenprotector wordt geleverd met een installatie tool. Met dit hulpmiddel zorg je ervoor dat elke screen protector perfect kan worden aangebracht. Daardoor geeft deze Galaxy S23 screenprotector altijd het beste resultaat.
1. Haal een doekje over de tafel waar je de screenprotector gaat aanbrengen.
2. Zorg dat je geen afleiding hebt tijdens het aanbrengen
3. Wees voorzichtig met stof
Nog meer tips lezen? Bekijk dan onze aanbreng instructie video’s.

De S23 screenprotector werkt met de vingerafdrukscanner!

Onze Samsung Galaxy S23 screenprotector werkt natuurlijk ook met de sonische vingerafdrukscanner. Hier hoef je alleen de instructies voor op te volgen. Het is enorm belangrijk dat je de originele folie van het beeldscherm af haalt. In de fabriek zet Samsung namelijk standaard een folie op een nieuwe Samsung S23 display. Indien het is verwijderd en onze glazen Galaxy S23 screenprotector volgens instructie is aangebracht, werkt alles perfect.

Kennis, service en kwaliteit

Bij Telefoonglaasje vinden we kennis, service en kwaliteit van groot belang. Al onze Samsung Galaxy S23 producten worden uitgebreid getest op zowel bescherming als functionaliteit. Zo weet je zeker dat jouw Galaxy S23 screenprotector, hoesje of andere accessoire aan jouw wensen voldoet. Loop je toch tegen problemen aan? Dan stoppen we niet totdat jij tevreden bent. Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan staan de experts van onze klantenservice 5 dagen per week voor jou klaar.

Bekijk de Samsung Galaxy S23 Plus screenprotectors
Bekijk de Samsung Galaxy S23 Ultra screenprotectors
Bekijk de Samsung Galaxy S22 screenprotectors