Samsung Galaxy S21

Meer voor jouw Samsung Galaxy S21

Samsung Galaxy S21 Screenprotector

Ben je de gelukkige eigenaar van een Samsung Galaxy S21? Dan wil je natuurlijk dat het scherm beschermd is vanaf dag één. Met een Samsung Galaxy S21 screenprotector van Telefoonglaasje voorkom je krassen en zelfs barsten in het originele scherm. Doordat onze screenprotectors voor de Galaxy S21 gemaakt zijn van gehard glas dat wel 9 keer sterker is dan normaal glas, blijft het originele scherm intact bij een val. Zo voorkom je met een Galaxy S21 screen protector hoge reparatiekosten. De S21 screen protector bedekt het volledige scherm én is compatibel met de sonische fingerprint die zich in het scherm van de Galaxy S21 bevindt. Kortom, een Galaxy S21 screenprotector is een musthave om schade aan het scherm te voorkomen.

Waarom een Galaxy S21 screenprotector kopen?

Je kiest voor een screenprotector voor de Galaxy S21 als je krassen en andere beschadigingen aan het scherm wilt voorkomen. Door een screenprotector op je Samsung S21 aan te brengen bescherm je het originele scherm en blijft je smartphone in nieuw-staat. De screenprotectors van Telefoonglaasje worden standaard geleverd met Telefoonglaasje Cleaning Kit en heldere instructies op geschrift en video. Zo kan iedereen een Telefoonglaasje S21 protector aanbrengen.

Screenprotector S21 aanbrengen

Een Galaxy S21 screen protector aanbrengen is erg eenvoudig. Bovendien worden onze screenprotectors geleverd met heldere instructies zodat je precies weet wat je moet doen. Hieronder vind je enkele tips voor het succesvol aanbrengen van jouw screenprotector.

1. Haal een doekje over de tafel waar je de screenprotector gaat aanbrengen.
2. Zorg dat je geen afleiding hebt tijdens het aanbrengen
3. Wees voorzichtig met stof
Nog meer tips lezen? Bekijk dan onze aanbreng instructie video’s.

Screenprotector voor S21 werkend met vingerafdruk

De S21 screen protectors van Telefoonglaasje zijn speciaal ontworpen om te functioneren met de in-screen sonische fingerprint. Deze vingerafdrukscanner bevindt zich onder het scherm waardoor de screenprotector aangepast is naar dit ontwerp. Na het aanbrengen van de screenprotector kun je eenvoudig jouw vingerafdruk opnieuw instellen, zo blijft de vingerafdruk scanner zonder problemen functioneren. In de aanbreng-video leggen we duidelijk uit hoe je jouw vingerafdruk opnieuw moet instellen voor het beste resultaat.

Kennis, service en kwaliteit

Bij Telefoonglaasje vinden we kennis, service en kwaliteit van groot belang. Al onze Samsung Galaxy S21 producten worden uitgebreid getest op zowel bescherming als functionaliteit. Zo weet je zeker dat jouw Galaxy S21 screenprotector, hoesje of andere accessoire aan jouw wensen voldoet. Loop je toch tegen problemen aan? Dan stoppen we niet totdat jij tevreden bent. Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan staan de experts van onze klantenservice 5 dagen per week voor jou klaar.