iPhone 7 Plus

Meer voor jouw iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus screenprotector

De iPhone 7 Plus van Apple is in Nederland te koop vanaf 16 september 2016 en sindsdien zijn er al veel toestellen verkocht van het nieuwste paradepaardje van Apple. Het design van de smartphone verschilt niet veel van haar voorganger. De iPhone 7 Plus is ook vervaardigd uit 7000-series aluminium zoals de iPhone 6s. Het is een stevige behuizing die wel tegen een stootje kan, alleen het scherm blijft toch het meest kritieke punt van het toestel. Als de smartphone met het beeldscherm naar beneden op de vloer zou vallen, zou het in de meeste gevallen zorgen voor barsten en krasjes. Om een kapot beeldscherm door valschade te kunnen voorkomen en daarmee hoge reparatiekosten te mijden, is er de mogelijkheid om een iPhone 7 Plus screenprotector aan te schaffen.

Een iPhone 7 Plus screenprotector bestellen?

Met de glazen screenprotectors van Telefoonglaasje.nl kun je het beeldscherm van je iPhone 7 Plus beschermen tegen valschade. Bij de nieuwste toestellen van Apple kost het repareren van een scherm al snel meer dan 100 euro, en dit geld besteed je vast liever aan andere dingen. De exclusieve screenprotector van glas bestaat uit 3 sterke lagen die de impact van de val op zich zullen nemen, waardoor je eigen scherm meestal gespaard blijft. Een ander voordeel van onze screenprotector is dat ze eenvoudig te bevestigen is. Kies dus voor een glazen screenprotector van Telefoonglaasje en je zult de kans op schade aan het beeldscherm van je smartphone beperken.

Kwaliteit en service

De kracht van Telefoonglaasje.nl zit niet alleen in de sterke glazen screenprotectors die wij aanbieden, maar ook in een goede service. Wij doen er dan ook alles aan om de glazen screenprotectors zo snel mogelijk bij jou te leveren. Niet voor niets hanteren wij de regel: voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden. Daarnaast krijg je 30 dagen bedenktijd voor het geval als iets niet klopt.

Telefoonglaasje.nl is dé plek voor al jouw screenprotectors. Naast de iPhone 7 Plus screenprotector beschikken wij ook over een breed scala aan glazen bescherming voor andere telefoonmerken, maar ook iPhone 7 screenprotectors. Bekijk het gehele assortiment van Telefoonglaasje.nl

Bekijk de iPhone 6 screenprotectors
Bekijk de iPhone 8 screenprotectors
Bekijk de iPhone Xs screenprotectors