iPhone 6

Meer voor jouw iPhone 6

iPhone 6 screenprotector

Op zoek naar een iPhone 6 screenprotector? Onze iPhone 6 screenprotectors zijn gemaakt van gehard glas dat wel negen keer sterker is dan normaal glas. Bovendien is een glazen screenprotector van Telefoonglaasje nauwelijks zichtbaar en wordt het touchscreen niet beïnvloed na het aanbrengen. Voorkom krassen en barsten bij het laten vallen van je iPhone 6 met een glazen screen protector. De beste bescherming voor het scherm van de iPhone 6.

Bestel nu een tempered glass iPhone 6 screenprotector

Als je gebruik maakt van een glazen screenprotector speciaal voor de iPhone 6 kun je hoge reparatiekosten vermijden. De screenprotectors van Telefoonglaasje.nl zijn eenvoudig aan te brengen op het toestel en zo kun je het scherm goed beschermen tegen val- en stootschade. Ook komen er geen krassen op het originele scherm als je een tempered glass iPhone 6 screenprotector hebt.

Kwaliteit en service

De kracht van Telefoonglaasje.nl zit niet alleen in de sterke glazen screenprotectors die wij aanbieden, maar ook in een goede service. Wij doen er dan ook alles aan om de glazen screenprotector zo snel mogelijk bij jou te leveren. Niet voor niets hanteren wij de regel: voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden. Daarnaast krijg je 30 dagen bedenktijd voor het geval als iets niet klopt.

Telefoonglaasje.nl is dé plek voor al jouw screenprotectors. Naast de iPhone 6 screenprotector beschikken wij ook over een breed scala aan glazen bescherming voor andere telefoonmerken, maar ook iPhone 6s screenprotectors. Bekijk het gehele assortiment van Telefoonglaasje.nl

Bekijk de iPhone 7 screenprotectors
Bekijk de iPhone 8 screenprotectors
Bekijk de iPhone Xs screenprotectors