iPhone 11 Pro

Meer voor jouw iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro screenprotector

De iPhone 11 Pro is in Augustus 2019 gelanceerd door Apple en is de opvolger van de iPhone Xs. Het toestel komt met een volledige glazen voor- en achterkant. De ultieme bescherming is een iPhone 11 Pro screenprotector van gehard glas. Door de drie lagen beschermt de screenprotector in iedere situatie optimaal tegen krassen en barsten. Krassen of zelfs barsten in het scherm van je iPhone 11 Pro zijn dood sonde, zeker als deze te voorkomen zijn. Op deze pagina vind je alle iPhone 11 screenprotectors, hoesjes en andere accessoires.

De beste iPhone 11 Pro screen protector

Veel mensen kiezen voor een plastic screenprotector zonder daadwerkelijk te weten van de nadelen ten opzichte van een tempered glass screenprotector. Een plastic screenprotector beschermt alleen tegen krassen en biedt geen bescherming tegen het laten vallen of stoten van je iPhone 11 Pro. Telefoonglaasje verkoopt alleen screenprotectors van gehard glas. Een iPhone 11 Pro tempered glass screenprotector is gemaakt van gehard glas en bestaat uit meerdere lagen, waaronder een laag extreem sterk gehard glas en biedt uitstekende bescherming tegen zowel kras- als valschade. De beste bescherming voor het scherm van de iPhone 11 Pro.

Screen protector iPhone 11 Pro, de voordelen?

Benieuwd naar de voordelen van een screenprotector op het scherm van je iPhone 11 Pro? Allereerst voorkomt een glazen screen protector krassen en zelfs barsten in het originele scherm van de iPhone 11 Pro. Laat je per ongeluk jouw iPhone 11 Pro vallen? De screenprotector breekt en absorbeert de schok van de val, je zult zien dat het originele scherm intact is na het verwijderen van de beschadigde screenprotector. We hebben enkele voordelen op een rij gezet:
1. Voorkomt krassen en zelfs barsten in het scherm
2. Eenvoudig aan te brengen zonder luchtbellen
3. Verminderd vingerafdrukken door vet-afstotende caoting.

Kennis, kwaliteit en service

Apple lanceert ieder jaar nieuwe iPhones. Telefoonglaasje weet dit vaak al ver van te voren, zo doen wij uitgebreid onderzoek naar de beste iPhone 11 Pro bescherming en nemen wij dit onderzoek mee in het samenstellen van onze producten. Heb je vragen over de beste iPhone 11 Pro bescherming? Of wil je misschien advies over de beste iPhone 11 Pro screen protector in combinatie met jouw hoesje? Neem contact op met onze klantenservice. Onze experts geven jou graag persoonlijk advies!