Huawei P20

Huawei P20 screenprotector

De Huawei P20 is de verbeterde variant van de P10 en verscheen in 2018 op de markt. Huawei maakte bij dit toestel gebruik van premium materialen. Met een metalen body en een afwerking van glas ziet het toestel er erg strak uit. Het scherm heeft een resolutie van 2244×1080 pixels en heeft daardoor een langwerpige vorm. De keerzijde van het grote beeldscherm is dat de Huawei P20 ook zeer gevoelig is. Telefoonglaasje biedt daarom sterke, glazen screenprotector aan. De Huawei P20 screenprotector beschermt jouw toestel tegen krassen, deuken en andere soorten schade. Het glas is gemaakt van de best kwaliteit waardoor het vingerafdrukken vermindert en de touchgevoeligheid exact hetzelfde blijft.

Bestel een Huawei P20 screenprotector online

In de webshop van Telefoonglaasje.nl ben je aan het juiste adres voor een glazen Huawei P20 screenprotector van topkwaliteit. De glazen screenprotectors van Telefoonglaasje.nl staan bekend als de beste bescherming op de markt. Met onze screenprotectors bescherm je jouw beeldscherm tegen valschade en krassen. Het grote voordeel van de glazen screenprotectors is dat ze nauwelijks zichtbaar zijn waardoor het geen irritatie met zich mee brengt. Bij bestelling van de glazen beschermlaag krijg je een instructieboekje toegeleverd, die duidelijk uitlegt hoe je de screenprotector moet toepassen. Door het stappenplan nauwkeurig te volgen kun je de screenprotector strak aanbrengen waardoor er geen vacuüm tussen het beeldscherm en de screenprotector kan komen. Het bijkomende voordeel van de glazen screenprotectors is dat ze ook gemakkelijk te vervangen zijn als ze beschadigd zijn.

Kwaliteit en service

De kracht van Telefoonglaasje.nl zit niet alleen in de sterke glazen screenprotectors die wij aanbieden, maar ook in een goede service. Wij doen er dan ook alles aan om de glazen screenprotectors zo snel mogelijk bij jou te leveren. Niet voor niets hanteren wij de regel: voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden. Daarnaast krijg je 30 dagen bedenktijd voor het geval als iets niet klopt.

Telefoonglaasje.nl is dé plek voor al jouw screenprotectors. Naast de Huawei P20 screenprotector beschikken wij ook over een breed scala aan glazen bescherming voor de Huawei P20 Lite en ook voor de grotere variant de Huawei P20 Pro. Daarnaast is er ook genoeg keuze in screenprotectors van andere telefoonmerken. Bekijk het gehele assortiment van Telefoonglaasje.nl

Bekijk de Huawei P9 screenprotectors
Bekijk de Huawei P10 screenprotectors
Bekijk de Huawei Y7 2017 screenprotectors