OnePlus 6T

Meer voor jouw OnePlus 6T

OnePlus 6T screenprotector
OnePlus lanceert eind 2018 een T-versie van de OnePlus 6. Dit nieuwe toestel wijkt ten opzichte van de OnePlus 6 iets af. Zo heeft de telefoon een vingerafdrukscanner achter het scherm. Om Screen Unlock – zoals de feature heet – mogelijk te maken, is er extra ruimte in de behuizing nodig. Het nieuwste toestel is bijna volledig gemaakt van glas dat om de achterkant rondgaat. Om de OnePlus 6T goed te beschermen is een hoesje erg handig, maar zo wordt het scherm nog niet volledig beschermd. Daarom is het aan te raden om een OnePlus 6T screenprotector te gebruiken om zo het scherm nog beter te kunnen beschermen. De screenprotectors van Telefoonglaasje.nl zijn van topkwaliteit en beschermen jouw OnePlus 6T tegen val- en stootschade. Je kunt deze glazen screenprotectors eenvoudig online bestellen in onze webshop en dat voor de scherpste prijs.
Screenprotector OnePlus 6T kopen
Hoe zuinig je ook ben op je OnePlus 6T, het kan altijd gebeuren dat het scherm kapot gaat. Zo kunnen er krasjes op het scherm ontstaan of erger nog, er kunnen barsten in het scherm komen. Om schade door vallen of stoten te voorkomen, kun je gebruik maken van de glazen OnePlus 6T screenprotectors van Telefoonglaasje.nl. De screenprotectors zijn gemaakt van gehard glas, waardoor ze de klap van een val opvangen. Op deze manier is de kans op een barst in het scherm een stuk kleiner. Daarnaast voorkomt het ook krassen op het originele scherm van de OnePlus 6T.
Kennis, kwaliteit en service
De kracht van Telefoonglaasje.nl zit niet alleen in de sterke glazen screenprotectors die wij aanbieden, maar ook in een goede service. Wij doen er dan ook alles aan om de glazen screenprotectors zo snel mogelijk bij jou te leveren. Niet voor niets hanteren wij de regel: voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden. Daarnaast krijg je 30 dagen bedenktijd voor het geval als iets niet klopt.

Bekijk de OnePlus 7 Pro screenprotectors
Bekijk de OnePlus 7T screenprotectors