iPhone XS

Meer voor jouw iPhone XS

APPLE IPHONE XS SCREENPROTECTOR

De nieuwste mobiele telefoon van Apple: de iPhone Xs. In september 2018 is deze nieuwe iPhone gereleased. Er zijn drie verschillende iPhone modellen met een OLED-scherm uitgebracht, waaronder de iPhone Xs. Deze nieuwe iPhone heeft nieuwe en verbeterde eigenschappen en past zeker in de productlijn van Apple. De grootste versie is ook meteen de duurste iPhone ooit. Die telefoon wil je daarom ook goed beschermen. Telefoonglaasje heeft de beste iPhone Xs screenprotectors voor jouw telefoon.

BESCHERM JE APPLE IPHONE XS

Draadloos opladen kon al bij de iPhone X en iPhone 8. De iPhone Xs kan ook draadloos worden opgeladen. Zelfs met een siliconen hoesje of protector kun je de telefoon opladen. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Stel, je laat je telefoon vallen of je stoot ergens tegen aan, dan wil je dat je telefoonscherm niet meteen kapot is. Voorkom deze schade met een glazen screen protector van Telefoonglaasje. Een voorbereid mens telt voor twee! De kans op schade wordt verminderd en je iPhone Xs blijft langer in een goede staat. Handig als je straks bijvoorbeeld je telefoon wilt verkopen. Dan heb je nog een perfect uitziende telefoon. Dat komt door jouw iPhone Xs glazen screenprotector! De protectors verkleinen de kans op het barsten van je scherm. Daarbij vangen ze de klap van een val op.

GLAZEN SCREENPROTECTORS VOOR DE BESTE PRIJS

Krasjes komen makkelijk op je telefoon door stof en zand in je broekzak of tas. Zonde van je dure telefoon! Een protector breng je makkelijk aan. Bescherm je telefoon optimaal met een glazen screenprotector. Eenvoudig te bestellen en aan te brengen. De glazen screenprotector vangt de klap op wanneer je de telefoon zou laten vallen. Met de eenmalige aanschaf van een glazen screenprotector bescherm je je telefoon tegen dure reparatiekosten. In onze webshop vind je verschillende glazen protectors voor de iPhone zoals de iPhone Xs Max en de iPhone Xr . Optimale bescherming voor de beste prijs!