Nintendo

Nintendo Switch screenprotector kopen

Op zoek naar de beste bescherming voor de Nintendo Switch? Wij weten hoe belangrijk het is dat je Nintendo Switch zo lang mogelijk mee gaat. Of het nu een apparaat van de kinderen is, of je zelf in de trein regelmatig een spel speelt, de Nintendo Switch heeft veel geld gekost en gaat overal mee naartoe. Het is dus erg belangrijk om te zorgen dat deze goed beschermd is, mocht er iets mee gebeuren. Onze screenprotectors zorgen er voor dat je zo lang mogelijk plezier hebt van je Nintendo Switch zonder krassen of barsten in het scherm.

Nintendo Switch screenprotector van gehard glas

Het assortiment van Telefoonglaasje bestaat uit een groot aantal screenprotectors gemaakt van gehard glas. Dit type glas wat ook gebruikt wordt voor de Nintendo Switch screenprotector, beschermd enorm goed. Het glas vangt de impact op van een val of stoot van je Nintendo Switch.

Eenvoudig installeren

De Nintendo Switch screenprotector is eenvoudig aan te brengen. De meegeleverde instructies zorgen er voor dat je precies weet waar je aan toe bent. Dit type screenprotector hecht door middel van statische energie en zal zichzelf zonder luchtbellen “vastzuigen” aan het beeldscherm.

Kennis, service en kwaliteit

Al onze producten worden uitgebreid getest en voor ons geproduceerd. Hierdoor kunnen we de kwaliteit van onze producten waarborgen en de service bieden die onze klanten van ons mogen verwachten. Mochten er onverhoopt moeilijkheden ontstaan bij het installeren, staan we altijd voor je klaar. Ook bij (sporadisch) eventuele transportschade hoef je maar even contact op te nemen zodat we het snel voor je op kunnen lossen. Kortom, wij staan voor je klaar!