Xiaomi Mi 11 Lite

Xiaomi Mi 11 Lite screen protector

De Xiaomi Mi 11 Lite werd uitgebracht als het goedkopere alternatief voor de Xiaomi Mi 11. De twee smartphones lijken erg veel op elkaar, maar de Mi 11 beschikt over een iets groter beeldscherm en krachtigere hardware. Beide telefoons hebben op ontwerpniveau een vergelijkbare esthetiek met aan de voorkant een bijna frameloos scherm waarin linksboven een opening zit voor de camera. Natuurlijk wil je dit waardevolle scherm optimale bescherming bieden. Om je scherm maximaal te beschermen raden wij van Telefoonglaasje een sterke screenprotector aan bestaande uit gehard glas. Onze Xiaomi Mi 11 Lite screenprotector is gemaakt van extreem sterk gehard glas. Dit is tot wel 9 keer sterker dan normaal glas. Hiermee voorkom je op een eenvoudige manier schade aan je originele scherm bij val- en stootschade. Een musthave voor jouw Xiaomi Mi 11 Lite!

Screenprotector Xiaomi Mi 11 Lite voorkomt barsten in het originele scherm

De Xiaomi Mi 11 Lite screenprotector beschermt je mobiele telefoonscherm optimaal. Naast screenprotectors voor een Xiaomi, hebben we ook screenprotectors voor andere merken in ons assortiment, zoals: Apple, Samsung, OnePlus en Huawei. Een screen protector van Telefoonglaasje is tegenwoordig onmisbaar voor je smartphone. Er zijn maar weinig dingen vervelender dan een barst in je scherm, hierdoor is het mogelijk dat sommige functies van je touchscreen uitvallen. Een ongeluk zit in een klein hoekje waardoor het al snel kan gebeuren dat je beeldscherm zal beschadigen. Dit hoeft niet altijd je eigen schuld te zijn dus zorg daarom voor preventieve bescherming om zo lang mogelijk te kunnen genieten van een strak beeldscherm.

Waarom een Xiaomi Mi 11 Lite screenprotector?

Ben jij op zoek naar de ultieme bescherming voor je smartphone? Dan kan je stoppen met zoeken want bij Telefoonglaasje vind je de beste screenprotector voor jouw Xiaomi Mi 11 Lite. Deze Xiaomi Mi 11 Lite screen protector past perfect op het beeldscherm van jouw Xiaomi. Deze screenprotector zorgt er voor dat er geen krassen op jouw originele beeldscherm komen en dit glas heeft een hoge hardheid.
Hoe kan je het beste een screenprotector aanbrengen op het scherm van jouw telefoon? Om hierop antwoord te geven hebben wij een superhandige instructievideo online staan om uit te leggen hoe dit werkt.
Waarom gebruik maken van een screen protector? Je wilt gebruik maken van een screen protector voor de Xiaomi Mi 11 Lite omdat deze je beeldscherm red als hij een keer valt. Hierdoor zal je display intact blijven terwijl de screenprotector de klap opvangt.

Screen protector Xiaomi Mi 11 Lite aanbrengen

Moeite bij het plaatsen van een screenprotector op het scherm van je Xiaomi Mi 11 Lite? Met de juiste instructies is het aanbrengen van een glazen screenprotector van Telefoonglaasje erg eenvoudig. Bovendien worden alle Xiaomi Mi 11 Lite screen protectors geleverd met duidelijke instructies en een Telefoonglaasje cleaning kit! We hebben de belangrijkste stappen hieronder voor jou op een rijtje gezet.

1. Haal een doekje over de tafel, dit voorkomt stofdeeltjes die opvliegen.
2. Maak het scherm grondig schoon met de meegeleverde display cleaning kit.
3. Breng de screenprotector aan en wrijf de overgebleven luchtbellen met het doekje naar de randen.

Bekijk ook onze video handleiding voor het beste resultaat. Ben je op zoek naar een Xiaomi Mi 11 screenprotector, Xiaomi Mi 11i screenprotector, of een Xiaomi Mi 11 Ultra screenprotector? We helpen je graag verder!