Huawei P10 Plus

Huawei P10 Plus screenprotector

Na de Huawei P10 is Huawei druk bezig geweest met het uitbrengen van een nieuwere variant, de Huawei P10 Plus. Niet voor niets is de grote broer zeer gewild. De smartphone biedt namelijk voordelen zoals, een dubbele camera aan de achterkant en een super strak design. Ook is het beeldscherm van de Huawei P10 Plus groter. Het beeldscherm wordt door gebruikers zeer gewaardeerd en dit is dan ook de reden dat Telefoonglaasje.nl graag wil helpen om dit zo lang mogelijk te houden. Door het grote scherm en het fijne touchscreen is de Huawei P10 Plus namelijk heel gevoelig voor krassen, barsten en andere schade. Een goedkope oplossing is de glazen Huawei P10 Plus screenprotector. Naast kleine incidenten zoals schermkrassen door los muntgeld in de zak of sleutels in de tas zijn de screenprotectors ook in staat om grotere incidenten zoals klappen om te vangen.

Bestel een Huawei P10 Plus screenprotector

Er bestaan ook plastic varianten van de Huawei P10 Plus screenprotector maar deze zijn lang niet zo sterk als de glazen bescherming. Het plastic deukt namelijk in waardoor het beeldscherm alsnog veel te voorduren krijgt. Daarnaast is de kans op luchtbellen bij de plastic vele malen groter. Telefoonglaasje.nl stuurt een handleiding mee die stapsgewijs uitlegt hoe jij het snelst en gemakkelijkst de glazen screenprotector kan toevoegen aan de smartphone. De glazen screenprotectors bestaan uit drie lagen die ieder zijn eigen toevoeging hebben. Het belangrijkst is waarschijnlijk wel de bovenste laag die is voorzien van een olie-afstotend coating waardoor de hoeveelheid vingerafdrukken flink vermindert. De coating zorgt er ook voor dat de glazen bescherming schoon blijft waardoor je niet zult gaan ergeren aan slecht zicht. Sterker nog, bij het goed aanbrengen van de glazen screenprotectors voor de Huawei P10 Plus vallen ze nauwelijks op!

Kwaliteit en service

De kracht van Telefoonglaasje.nl zit niet alleen in de sterke glazen screenprotectors die wij aanbieden, maar ook in een goede service. Wij doen er dan ook alles aan om de glazen screenprotectors zo snel mogelijk bij jou te leveren. Niet voor niets hanteren wij de regel: voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden. Daarnaast krijg je 30 dagen bedenktijd voor het geval als iets niet klopt.

Telefoonglaasje.nl is dé plek voor al jouw screenprotectors. Naast de Huawei P10 Plus screenprotector beschikken wij ook over een breed scala aan glazen bescherming voor de Huawei P10 en ook voor de kleinere variant de Huawei P10 Lite. Daarnaast is er ook genoeg keuze in screenprotectors van andere telefoonmerken. Bekijk het gehele assortiment van Telefoonglaasje.nl

Bekijk de Huawei P9 screenprotectors
Bekijk de Huawei P20 screenprotectors
Bekijk de Huawei P20 Pro screenprotectors