Huawei P40

Meer voor jouw Huawei P40

Huawei P40 screenprotector

De gloednieuwe Huawei P40 is eindelijk gereleased. Dit toestel zit boordevol interessante features en ziet er bovenal prachtig uit. Heb jij de Huawei P40 al in jouw bezit? Natuurlijk wil je dan voorkomen dat jouw smartphone beschadigd. Bij Telefoonglaasje weten we precies hoe je schade aan jouw P40 voorkomt. Optimale bescherming voor het beeldscherm? Kies dan voor een Huawei P40 screenprotector van gehard glas, zo voorkom je krassen én zelfs barsten in het originele scherm. Met een P40 screen protector van Telefoonglaasje voorkom je schade vanaf dag één!

De beste Huawei P40 screen protector

Voor dit toestel wil je niets anders dan de beste screenprotector. Het scherm kost namelijk al snel honderden euro’s, als je dit moet laten repareren. Bij Telefoonglaasje vind je meerdere screenprotectors voor de Huawei P40. Een Huawei P40 screen protector die het scherm van edge tot edge bedekt én een standard fit model. Een screen protector van gehard glas voorkomt, naast schade, ook zichtbare vingerafdrukken. Door de vet-afstotende coating die is aangebracht blijven de scherven bovendien bijeen als de screenprotector beschadigd. Benieuwd welke screenprotector de beste keus is voor jouw Huawei P40? De experts van onze klantenservice helpen je graag.

Waarom een Huawei P40 screenprotector van glas?

Waar een plastic screenprotector alleen bescherming biedt tegen oppervlakkige krassen, zorgt een screenprotector van gehard glas ook voor bescherming tegen vallen en stoten. Hierdoor wordt de schade aan het scherm in 95% van de gevallen voorkomen. Bij Telefoonglaasje vind je enkel screenprotectors voor de P40 van gehard glas. Voorkom krassen, barsten en hoge reparatiekosten vanaf dag een.

Te combineren met een hoesje

Voor optimale bescherming van je Huawei P40 is een screenprotector niet voldoende. Natuurlijk biedt een screenprotector voldoende bescherming voor het scherm, maar bij een val op het frame zal te telefoon toch kunnen beschadigen. Voor optimale bescherming kies je een Huawei P40 hoesje in combinatie met een screenprotector. Op zoek naar een hoesje wat je kan combineren met een screenprotector? Bekijk de P40 hoesjes op deze pagina.

Kennis, kwaliteit en service

Heb je vragen? We helpen je graag. De experts van onze klantenservice staan 5 dagen per week voor je klaar van 9:00 tot 17:00. Neem direct contact op via 085-30 335 83. Op zoek naar een screenprotector voor de Huawei P40 Pro of de Huawei P40 Lite? Bij Telefoonglaasje vind je screenprotectors voor alle Huawei smartphones. Bekijk direct al onze Huawei screenprotectors.