OnePlus

OnePlus screenprotector

Smartphones zijn erg gevoelig voor schade en dan met name de beeldschermen van de toestellen. De schermen van de OnePlus smartphones zijn gemaakt van de beste kwaliteit glas, maar dit wil niet zeggen dat het scherm onbreekbaar is. Net als bij andere smartphones is het aan te raden om het scherm te beschermen met een OnePlus screenprotector. Daar waar plastic screenprotectors niet veel zoden aan de dijk zetten, weten we dat screenprotectors van glas een optimale bescherming bieden aan het scherm van je smartphone. De glazen screenprotectors van Telefoonglaasje.nl bestaan uit 3 flinterdunne lagen glas.

OnePlus screenprotector van glas

Voorkom krassen, barsten en hoge reparatiekosten en geef het beeldscherm van je OnePlus toestel de best mogelijke bescherming met de exclusieve glazen screenprotectors van Telefoonglaasje.nl. Dankzij de olie-afstotende coating van de bovenste laag van de screenprotector blijft het geheel vrij van vlekken en vingerafdrukken. Zo blijft het scherm van je One+ toestel altijd kraakhelder. De OnePlus screenprotectors passen perfect op het scherm van je toestel en ze zijn makkelijk te bevestigen. De glazen screenprotectors worden geleverd inclusief gebruiksaanwijzing met daarin een installatie stappenplan. Verder ontvang je bij je bestelling ook twee doekjes om je scherm te prepareren en schoon te maken.

Glazen Screenprotectors voor bekende smartphone merken

Bij Telefoonglaasje.nl ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een glazen screenprotector voor je smartphone. Naast telefoon bescherming voor je One+ smartphone hebben we ook handige glazen screenprotectors voor de iPhone, HTC, Samsung en andere bekende smartphones. Bescherm je toestellen tegen val- en stootschade en voorkom hoge reparatiekosten. De hoogwaardige producten van Telefoonglaasje zijn de ideale oplossing om kapotte schermen te voorkomen. In tegenstelling tot een plastic screenprotector vangt de glazen variant de impact van de val op en hierdoor zal je scherm schadevrij blijven. In sommige gevallen blijft de screenprotector ook nog heel en stel dat de glazen protector wel kapotgaat dan is hij binnen no-time vervangen met een nieuwe protector!

Nieuw bij Telefoonglaasje

De OnePlus 8T is gelanceerd. Op zoek naar bescherming voor jouw OnePlus 8T? Kijk dan naar onze OnePlus 8T accessoires

De nieuwste screenprotectors direct beschikbaar. Vanaf Nu beschikbaar: de OnePlus 8 Pro screenprotector en OnePlus 8 screenprotector.

Op zoek naar een OnePlus Nord screenprotector of hoesje? Bekijk dan al onze OnePlus Nord accessoire en OnePlus Nord screenprotectors.