OnePlus Nord

Meer voor jouw OnePlus Nord

OnePlus Nord screenprotector

De OnePlus Nord is beschikbaar in Nederland vanaf 4 augustus 2020 en is het hagelnieuwe midrange toestel van OnePlus. Deze smartphone heeft geweldige specificaties en een fantastisch scherm. Door de hardware doet de OnePlus Nord niet onder aan de absolute top van de markt. Natuurlijk wil je het scherm van jouw OnePlus Nord optimaal beschermen tegen val- en stootschade, het kan altijd gebeuren dat het toestel een keer valt. Bij Telefoonglaasje koop je de beste OnePlus Nord screenprotector van gehard glas. Deze OnePlus Nord screen protector is wel 9 keer sterker dan normaal glas en bedekt de volledige voorzijde van het scherm. Een musthave voor iedere OnePlus Nord.

OnePlus Nord screenprotector kopen

Bij Telefoonglaasje is de beste OnePlus Nord screenprotector nu verkrijgbaar. De OnePlus Nord screenprotector van Telefoonglaasje is gemaakt van extreem sterk gehard glas en biedt bescherming bij het laten vallen of stoten van jouw OnePlus smartphone. Het geharde glas breekt bij een val waardoor de impact geabsorbeerd wordt en het originele scherm intact blijft. Ideaal als je af en toe je smartphone laat vallen.

OnePlus Nord accessoires van Telefoonglaasje

De beste OnePlus Nord accessoires vind je bij Telefoonglaasje. Bij Telefoonglaasje zijn we namelijk gespecialiseerd in het voorkomen van schade aan mobiele devices. Zo weten we precies welke eigenschappen een OnePlus Nord screen protector nodig heeft om schade te voorkomen bij een val van de telefoon. Bovendien vind je bij Telefoonglaasje ook een OnePlus nord camera screenprotector, voor optimale bescherming van het glas van de camera lens. Zo weet je zeker dat jij zorgeloos kan blijven genieten van jouw OnePlus Nord.

Tempered glass – 9 x sterker

De OnePlus Nord screenprotector van Telefoonglaasje is wel 9 keer sterker dan normaal glas. Door de speciale techniek waarmee het glas wordt verhard is de Telefoonglaasje Nord tempered glass in staat in 95% van de gevallen het scherm intact te houden. Bij Telefoonglaasje staan we bovendien voor kennis, kwaliteit en service. Zo testen we al onze screenprotectors uitgebreid voordat deze worden toegevoegd aan ons assortiment, om zeker te weten dat jouw device goed beschermd is. Heb je vragen of ben je op zoek naar tips? Dan staan de experts van onze klantenservice voor je klaar.

Eenvoudig aanbrengen met display cleaning kit

Heb je weleens problemen ondervonden met het aanbrengen van een screenprotector? Dat is vanaf nu verleden tijd. De OnePlus Nord screenprotector van Telefoonglaasje wordt geleverd met duidelijke aanbreng instructies, een installatie video en een display cleaning kit. De cleaning kit van Telefoonglaasje bestaat uit een alcohol doekje, om het scherm volledig te ontdoen van vet en vuil. Daarnaast ontvang je een microvezel doekje en duststickers om de achtergebleven stofjes eenvoudig te verwijderen. Ondervind je dan nog problemen of heb je hulp nodig? Dan staat onze klantenservice voor je klaar.

Hieronder nog enkele tips voor het aanbrengen van een screenprotector:
1.Neem de tijd en zorg dat je de screenprotector aanbrengt op een plek waar je rustig kan zitten.
2.Maak de tafel waar je de screenprotector aanbrengt goed stofvrij met een vochtig doekje, zo voorkom je opdwarrelende stofjes.
3.Bekijk de installatie video zorgvuldig, zo voorkom je fouten tijdens het aanbrengen.

Kennis, kwaliteit en service

Bij Telefoonglaasje staan we voor kennis, kwaliteit en service. We doen onze uiterste best om jou te voorzien van de beste bescherming tegen schade aan het scherm. Zo worden onze OnePlus nord screenprotectors uitgebreid getest op meerdere kwaliteitseisen zodat we zeker weten dat jouw device goed beschermd is. Ben je benieuwd wat de beste bescherming is voor jouw OnePlus device? Op deze pagina vind je al onze OnePlus Nord accessoire. Kom je er niet uit? Dan helpen we je graag met het maken van de juiste keuze.

Op zoek naar een OnePlus screenprotector voor een ander toestel dan de OnePlus Nord? Ook daar helpen we je graag bij.