OnePlus 7

Meer voor jouw OnePlus 7

OnePlus 7 screenprotector
Op zoek naar de beste bescherming voor het scherm van de OnePlus 7? Bij Telefoonglaasje ben je aan het juiste adres. De OnePlus 7 screenprotectors van Telefoonglaasje zijn zo ontwikkeld dat deze precies aansluiten op de vorm van het scherm. Bovendien bestaat een Telefoonglaasje protector uit meerdere lagen waaronder een laag gehard glas. Dit schokbestendige glas is wel 7 keer sterker dan normaal glas en voorkomt vingerafdrukken door de bovenste vetafstotende-laag.

OnePlus 7 tempered glass bestellen?
In onze webshop vind je verschillende Telefoonglaasje OnePlus 7 screenprotectors. Een screenprotector van gehard glas, ook wel tempered glass, breekt bij het laten vallen van de smartphone en voorkomt zo beschadigingen aan het originele scherm. Een musthave voor iedere OnePlus 7 gebruiker. Bestel vandaag nog een OnePlus 7 tempered glass screenprotector en voorkom krassen en barsten vanaf dag één.

Kennis, kwaliteit en service
Telefoonglaasje staat voor kwaliteit en service. Niet voor niets zijn wij expert op het gebied van device bescherming. Ben je op zoek naar tip, trucks of andere informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice, onze experts staan voor je klaar.

Heb je geen OnePlus 7 maar een OnePlus 7 Pro? Ook voor dit toestel heeft Telefoonglaasje uitstekende screenprotectors. Bekijk direct alle OnePlus 7 Pro screenprotectors.