Samsung Galaxy S20 Plus

Meer voor jouw Samsung Galaxy S20 Plus

Samsung Galaxy S20 Plus screenprotector

Op zoek naar de beste bescherming voor het beeldscherm van de Samsung Galaxy S20 Plus? Kies dan voor een Samsung Galaxy S20 Plus screenprotector van gehard glas. Door het geharde glas voorkom je beschadigingen aan het originele scherm bij het laten vallen of stoten van je Galaxy S20+. De screenprotectors van Telefoonglaasje zijn speciaal ontwikkeld voor de Galaxy S20 Plus, zo wordt het volledige scherm bedekt en is de screenprotector eenvoudig te combineren met een hoesje! Bovendien is de screenprotector uitgebreid getest voor een bewezen besparing.

Kies een Galaxy S20 Plus tempered glass screenprotector

Een Samsung Galaxy S20 Plus tempered glass screenprotector bestaat uit meerdere lagen waaronder een laag gehard glas. Dit glas breekt bij het laten vallen van de smartphone op het scherm, waardoor de schade wordt geabsorbeerd en het originele beeldscherm intact blijft. De Galaxy S20+ tempered glass screen protector sluit naadloos aan op de randen van het scherm en gaat mee met de curve in het scherm, hierdoor wordt het touchscreen niet beïnvloed. Benieuwd naar wat we voor jouw Galaxy S20 Plus kunnen betekenen?

Screenprotector S20 Plus werkend met vingerafdruk

Natuurlijk wil je alle functionaliteiten van jouw Galaxy S20 Plus blijven gebruiken. Zo ook de inscreen sonische vingerafdrukscanner. Waar bij veel screenprotectors deze functie vervalt heeft Telefoonglaasje hiervoor een oplossing. De screenprotector voor de S20 Plus van Telefoonglaasje werkt met speciale lijm rondom de vingerafdrukscanner waardoor je de mogelijkheid om jouw S20 Plus te ontgrendelen met je vingerafdruk behoudt. Bovendien merk je geen verschil in de aanraakgevoeligheid van het scherm én is de screenprotector eenvoudig te combineren met een hoesje.

Kennis, kwaliteit en service

Telefoonglaasje staat voor kennis, kwaliteit en service. Zo worden al onze onze screenprotectors en hoesjes getest om zeker te weten dat jouw smartphone optimaal beschermt is tegen krassen en barsten. Benieuwd wat wij voor jouw Galaxy S20 Plus kunnen betekenen? Bekijk de producten op deze pagina of neem contact op met de experts van onze klantenservice, we helpen je graag verder!

Op zoek naar een Galaxy S20 screenprotector? Of toch een Galaxy S20 Ultra screenprotector. Bij Telefoonglaasje vind je het allemaal.