Samsung Galaxy S21 Ultra

Meer voor jouw Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S21 Ultra screenprotector

Het parade paardje van de Galaxy S21 lijn, de Galaxy S21 Ultra. Natuurlijk wil je dit prachtige toestel volledig onbeschadigd houden. Kies daarom voor een Samsung Galaxy S21 Ultra screenprotector van Telefoonglaasje. Deze screenprotector is namelijk gemaakt van extreem sterk gehard glas en biedt optimale bescherming tegen val- en stootschade. Door de vet-afstotende coating voorkom je bovendien zichtbare vingerafdrukken en kan vuil minder snel hechten aan het scherm. De S21 Ultra screenprotector bedekt het volledige scherm van rand tot rand en heeft bovendien geen invloed op de gevoeligheid van het scherm.

Screenprotector S21 Ultra

Een screenprotector voor de S21 Ultra is van groot belang om schade aan het originele scherm te voorkomen. Bestel je jouw S21 Ultra screenprotector voor 17:00, dan wordt deze dezelfde dag nog verstuurd. Bovendien heb je een bedenktermijn van 365 dagen en wordt onze service beoordeeld met een 8.8 uit meer dan 10.000 beoordelingen.

Waarom een S21 Ultra screenprotector kopen?

Waarom zou je een screenprotector voor de Galaxy S21 Ultra kopen? Een terechte vraag. Hoewel het scherm van de S21 Ultra van zichzelf gemaakt is van sterk glas, blijft het helaas gevoelig voor schade voor vallen of stoten. Laat je jouw telefoon vallen? Dan is de kans groot dat het originele scherm beschadigd raakt. Met een Galaxy S21 Ultra screen protector van Telefoonglaasje is dat verleden tijd. Door de Edge to Edge pasvorm wordt het volledige scherm bedekt, zonder in te leveren op de functionaliteiten van de smartphone. Zo voorkom je krassen en zelfs barsten in het originele scherm bij het laten vallen van jouw toestel. Het voordeel is dat je zo al snel honderden euro’s aan reparatiekosten bespaart. Daarom is een screenprotector van gehard glas een musthave voor iedere Samsung Galaxy S21 Ultra!

Eenvoudig aanbrengen met video-instructies

De screenprotectors van Telefoonglaasje worden standaard geleverd met heldere aanbreng-instructies, video-instructies en een Telefoonglaasje Cleaning Kit. Door de hulpmiddelen die geleverd worden bij een S21 Ultra screenprotector is het aanbrengen toegankelijk voor iedereen. Heb je nog vragen of kom je er niet helemaal uit? Dan staan de experts van onze klantenservice 5 dagen per week voor je klaar.